reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A mi sie podobało bardzio wczesniejsze prawdziwe zdjecie słodziutkiej :-)

gabi-nasz mały placuszku jak dzis nastrój?

u mnie do du-... boli mnie cos podbrzusze, łyknelam no-spę, może to macica sie powieksza w końcu to już 8t3dc i nawet piszą w kalendarzu ciazy, ze moga występować tego typu bóle....no i oczywiście mam zastój, w sb byłam w kibelku 3 razy...a od soboty nic......więc jestem jak bomba zegarowa

pixelko dziękuje

Madzia(modroklejka) Gratuluję! Nie wiedziałam nawet kiedy zostałaś moderatorka!~!!!~!!!!:rofl2::-D:-) Tylko prosze nie bądź aż tak restrykcyjna co do postów naszych! Wiesz jak dziewczynki lubią pisać po jednym zdaniu.

Gabi a Ty miałaś zostać naszą moderatorką? Pamiętasz???:tak:

Cześć dziewczynki!!

Ja tylko na chwilę, chcę się poprostu zameldować.... Po wyjściu ze szpitala nie mogę dojść do siebie, jestem strasznie osłabiona, a nakaz leżenia w łóżku jeszcze bardziej wyciąga ze mnie resztę sił...

reklama
Jestem jestem.
Ale mam doła, mężuś w Egipcie, a ja za Nim tęsknię, do tego od wczoraj jestem całkiem sama w domu, bo moja mama musiała wczoraj na noc pojechać do pracy, może uda jej się załatwić urlop do końca tygodnia, wtedy znowu przyjedzie do mnie i będzie mi troche weselej, ale najbardziej to czekam na powrót m, a to już w piątek:tak:

Do góry