reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A mi sie podobało bardzio wczesniejsze prawdziwe zdjecie słodziutkiej :-)

gabi-nasz mały placuszku jak dzis nastrój?

u mnie do du-... boli mnie cos podbrzusze, łyknelam no-spę, może to macica sie powieksza w końcu to już 8t3dc i nawet piszą w kalendarzu ciazy, ze moga występować tego typu bóle....no i oczywiście mam zastój, w sb byłam w kibelku 3 razy...a od soboty nic......więc jestem jak bomba zegarowa

pixelko dziękuje

Madzia(modroklejka) Gratuluję! Nie wiedziałam nawet kiedy zostałaś moderatorka!~!!!~!!!!:rofl2::-D:-) Tylko prosze nie bądź aż tak restrykcyjna co do postów naszych! Wiesz jak dziewczynki lubią pisać po jednym zdaniu.

Gabi a Ty miałaś zostać naszą moderatorką? Pamiętasz???:tak:

Cześć dziewczynki!!

Ja tylko na chwilę, chcę się poprostu zameldować.... Po wyjściu ze szpitala nie mogę dojść do siebie, jestem strasznie osłabiona, a nakaz leżenia w łóżku jeszcze bardziej wyciąga ze mnie resztę sił...

reklama
Jestem jestem.
Ale mam doła, mężuś w Egipcie, a ja za Nim tęsknię, do tego od wczoraj jestem całkiem sama w domu, bo moja mama musiała wczoraj na noc pojechać do pracy, może uda jej się załatwić urlop do końca tygodnia, wtedy znowu przyjedzie do mnie i będzie mi troche weselej, ale najbardziej to czekam na powrót m, a to już w piątek:tak:

Do góry