Magdusia88
Fanka BB :)
Mówiłaś że masz skierowanie, prawda? To ciebie nie odeślą! Będzie dobrze, ja miałam telefoniczna rozmowę i dostałam tyle badań, że sama się dziwię! Będzie dobrze, najważniejsze, żebyście jak najwięcej zrozumieli, skierowania na nowe badania dostaniecie do ręki, mi podali też propozycje placówek specjalistycznych, do których mam się udać na badania immunologiczne, diabetologiczne, endokrynologiczne i inne... Więc raczej łatwo to ogarnąć. Nie będzie tak źle. Nie nastawiaj się bojowo tylko pozytywnie. Ja byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, że się mną tak zajęli [emoji846][emoji846][emoji846][emoji846]Mam już pomysł jak znowu klinika odprawi mnie z kwitkiem to po proszę ich o zaświadczenie że odmawiają mi i mężowi pomocy w klinice i nie zajmą się nami. Wtedy wezmę napisze skargę do służby zdrowia i wrócę do gin.
EDIT: jak chce coś gdzieś załatwić to uśmiech nr 5 i włączam najmilszy tryb Magdy [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] wtedy załatwię wszystko. W masce trochę trudno o uśmiech, ale gadaj danke bitte oni to lubią, bo czuja się ważni [emoji6][emoji6][emoji6]