reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Paula919191 obym to była ja!! Będę walczyć jak lwica o ten wolny brzuszek haha [emoji28][emoji23]
Ooo to czekam na zdjęcia z sesji brzuszkowej [emoji3059] cieszę się, że dobrze znosisz ciążę. Ty też jesteś na heparynie?

@M@lly jak tam wizyta? [emoji8]
Ja w listopadzie, ewentualnie zarezerwuje dla Ciebie [emoji23] jak do tego czasu się nie uda [emoji14]

reklama
Tak :/ dziś się źle wbilam i zrobilam sobie mega siniaka :/ zrosty się robią, siniaki...ale trzeba to przetrwać :)
Ale ten czas szybko leci! 😁 ciąża innych kobiet uciekać zdecydowanie szybciej 🤗 super że dobrze się czujesz w tej ciąży. To jak u ciebie z kilogramami? Ja pomimo tego że byłam przed ciążą naprawdę szczupła to 20 kg przytyłam. I głupia uwierzyłam że po porodzie wszystko zejdzie tak mówili mi. 😂 u mnie to się nie sprawdziło Zeszło tylko książkowe 10 kg a 10 zostało tak na pamiątkę. Mówi że jak będę karmić piersią to też będę chudła. karmy już dwa i pół tygodnia a waga stoi w miejscu🙈🍼 dziwny ze mnie przypadek. A co do zastrzyków to ja miałam na odwrót im bardziej miałam na piękną skórę tym zastrzyki szumi znacznie lepiej zbierałam już mocno po boku pod koniec ciąży. W ogóle nie wbiłam niedaleko od brzucha tylko cały czas w bok. 🙂 teraz po ciąży mam jeszcze brać sześć tygodni w połogu i muszę powiedzieć że Teraz dopiero bolą. Skóra jest wiotka już po zastrzykach i strasznie boli wbijanie. Gdzie ja w ciąży lubiłam wbijanie zastrzyków dawało mi to poczucie bezpieczeństwa. 😂
Przepraszam że nie pamiętam ale teraz żyję trochę w innym świecie u ciebie będzie dziewczynka czy chłopczyk? 🤗
Jak już weszłam na forum to Pochwalę się moją dziewczynką ❤

Załączniki

• 20200601_195850.jpg
    20200601_195850.jpg
    578,7 KB · Wyświetleń: 74
Ale ten czas szybko leci! 😁 ciąża innych kobiet uciekać zdecydowanie szybciej 🤗 super że dobrze się czujesz w tej ciąży. To jak u ciebie z kilogramami? Ja pomimo tego że byłam przed ciążą naprawdę szczupła to 20 kg przytyłam. I głupia uwierzyłam że po porodzie wszystko zejdzie tak mówili mi. 😂 u mnie to się nie sprawdziło Zeszło tylko książkowe 10 kg a 10 zostało tak na pamiątkę. Mówi że jak będę karmić piersią to też będę chudła. karmy już dwa i pół tygodnia a waga stoi w miejscu🙈🍼 dziwny ze mnie przypadek. A co do zastrzyków to ja miałam na odwrót im bardziej miałam na piękną skórę tym zastrzyki szumi znacznie lepiej zbierałam już mocno po boku pod koniec ciąży. W ogóle nie wbiłam niedaleko od brzucha tylko cały czas w bok. 🙂 teraz po ciąży mam jeszcze brać sześć tygodni w połogu i muszę powiedzieć że Teraz dopiero bolą. Skóra jest wiotka już po zastrzykach i strasznie boli wbijanie. Gdzie ja w ciąży lubiłam wbijanie zastrzyków dawało mi to poczucie bezpieczeństwa. 😂
Przepraszam że nie pamiętam ale teraz żyję trochę w innym świecie u ciebie będzie dziewczynka czy chłopczyk? 🤗
Jak już weszłam na forum to Pochwalę się moją dziewczynką ❤
W ciąży przytylam 35kg. Po porodzie zgubiłam z 10kg, ale reszta to praca własna i zdrowa dieta. A kp naprawdę pomaga chudnac, ale potrzeba paru miesięcy. Także jeszcze jest czas:)

@Paula919191 wezmę się za robotę w takim razie haha [emoji23]

@monika1708 oby udało się wcześniej ale zawsze to jakaś alternatywa [emoji16]

@annkow111 widze właśnie, że mogę na Was liczyć [emoji3590] jestem bardzo wdzięczna. Powoli wychodzimy na prostą oby już tylko z górki [emoji6] a jak tam u Was? [emoji8]
Trzymam za Was kciuki cały czas [emoji846]

@Charlotte21 ojojoj Miłka jest przeurocza, 🥰🥰🥰 dalej taki uparciuszek? 😉
Dodatkowymi kg się nie przejmuj wszystko zgubisz, zobaczysz 😉😘
Czasem jest taki dzień że jest uparty Już wiem jak dzisiaj. 😁 dosłownie ciągle by siedziała na piersi i usypiała na niej. A ja muszę jeść żeby mieć Czym karmić nie możemy się dogadać😄😁😅 ale już teraz lepiej się znamy już karmimy się na piersi i nawet już bez kapturków. Przybiera na masie. Więc jestem naprawdę zadowolona i cieszy się z każdego grama 😄😁 czytałam Poste i mam nadzieję że dla ciebie będzie brzuszek w sierpniu ✊✊✊

reklama
@Charlotte21 super, że już kp idzie lepiej i mała przybiera. Cieszę się 🥰 może przejmę kto wie no ale na nic się nie nastawiam. Powoli małymi kroczkami bo nakręcanie się też w niczym nie pomaga.

Do góry