Jakie wyraźne grubaśne! Chyba dawno tu takich nie było, gratulacje!Postanowiłam jednak zrobić test. Zobacz załącznik 1079236
reklama
Sandra094
Fanka BB :)
Mam nadzieję że to nie bliźniaki hahaha
Jakie wyraźne grubaśne! Chyba dawno tu takich nie było, gratulacje! [emoji846]
@Sandra094 Oj tam! Ja zawsze marzyłam o bliźniakach Jakby nie było - GRATULACJE! Najważniejsze aby zdrowe
Sandra094
Ja też zawsze marzyłam o bliźniakach ale ja mogę ich nie donosić. Sami lekarze mówią "oby nie było znów bliźniąt".
@Sandra094 Oj tam! Ja zawsze marzyłam o bliźniakach [emoji14] Jakby nie było - GRATULACJE! Najważniejsze aby zdrowe
nnat.
No to zobaczymy 25 lutego, idę powtórzyć prenatalne i zapytam o umiejscowienie łożyska, już tak z czystej ciekawościJa tak miałam z łożyskiem z tym ze nie tak późno, bo na pierwszych prenatalnych doktor mówił ze na ścianie przedniej, a na drugich- na tylnej i tak już zostało do końca ...i błąd typu kopiuj-wklej tutaj wykluczam, bo on to mówił w trakcie badania nie tak, ze ja to zauważyłam później na wydruku ale tak jak mówię, to był jeszcze wcześniejszy etap niż u ciebie ...
Rozumiem... ;*Tak jak mówicie dziewczyny, na pewno tu moja głowa zawiniła. Za bardzo się nakręcam, ale to tez wynika z tego, ze z mężem widuje się teraz przez jakieś 6 dni w miesiącu, wiec możliwości za wiele nie mamy. Testów owulacyjnych się boje. Tzn boje się, ze będę się wtedy jeszcze bardziej nakręcać. A jak nie daj Boże okaże się, ze owulacje mam przed spotkaniem z mężem to już w ogóle będzie dramat.
Ostatnio byłam u gina w 12 dc - byłam wtedy przed owu i tego dnia zaczęliśmy działać, wiec raczej jej nie przeoczyliśmy. W tym miesiącu dostałam okres dzień wcześniej, wiec znów się na nasza niekorzyść przesuwa wszystko
Mąż z tego co pamiętam wyjeżdża służbowo? Długo to jeszcze potrwa? Moze jakbys miala go obok byłoby Ci łatwiej przejsc to wszystko, byłabyś spokojniejsza i akurat by się udało?wydaje mi się że masz na sobie za duża presję, żeby trafić w te konkretne dni
Posiew z moczu miałam robiony, tego samego dnia, z tego samego pobrania moczu, po dokładnym podmyciu się, po zabezpieczeniu, żeby nic z pochwy się nie przedostało do moczu. [emoji13]Ale to był posiew z tego samego dnia co ogólne? A z pochwy kiedy robiłaś?
Analiza czysta żadnych leukocytow, żadnej flory bakteryjnej, a posiew z bakteriami. [emoji13]
Oooo, gratulacje, trzymam kciuki, żeby tak było do samego końca [emoji3590]Witajcie , kiedyś pisałam a później postanowiłam się wyłączyć . Przychodzę , aby pokazać że warto walczyć. W skrócie , jestem po 4 obumarłych ciążach , wszystkie kończyły się zanim pojawiło się serduszko. Trafiłam do lekarza który zlecił mi badania , dał zakaz zajścia w ciążę i nazwisko profesora do którego miałam się zgłosić po zrobieniu badań. Jednak życie nas zaskakuje i zanim odłożyliśmy na badania okazało się że jestem w 5 ciąży ... Strach i łzy były ... Pojechaliśmy do profesora , ten odrazu dał inne badania , encorton 30 mg i heparynę... Postawił diagnozę w ciemno i po wynikach ja potwierdził , ale dzięki jego szybkiej reakcji dziś mam 22 tc , która rozwija się idealnie. [emoji3590]
Także dziewczyny nie poddawajcie się , walczcie i szukajcie pomocy gdzie się da [emoji3590][emoji3590]
Sandra, wow!!!!!!Postanowiłam jednak zrobić test. Zobacz załącznik 1079236
Gratulacje, trzymam kciuki szalenie mocno [emoji3590]
Jezusku, ja też [emoji2956][emoji16]@Sandra094 Oj tam! Ja zawsze marzyłam o bliźniakach [emoji14] Jakby nie było - GRATULACJE! Najważniejsze aby zdrowe
To jak tak, to niech to będzie jeden zdrowy, silny dzidziuś [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Ja też zawsze marzyłam o bliźniakach ale ja mogę ich nie donosić. Sami lekarze mówią "oby nie było znów bliźniąt".
@Sandra094 A skąd pomysł, że miałabyś bliźniąt nie donosić? Masz jakieś problemy z szyjką? Nawet tak nie myśl! Na jakiej podstawie lekarze tak wyrokują?
Sandra094
Tak mam problemy z szyjka, a do tego w tamtym roku pochowałam bliźnięta. Dlatego lekarze wola żeby było jedno.@Sandra094 A skąd pomysł, że miałabyś bliźniąt nie donosić? Masz jakieś problemy z szyjką? Nawet tak nie myśl! Na jakiej podstawie lekarze tak wyrokują?
Paula919191
Gratulacje krecha taka że nie ma żadnych wątpliwości kiedy smigasz do lekarza??Postanowiłam jednak zrobić test. Zobacz załącznik 1079236
Sandra094
To bardzo wczesna ciąża więc jeszcze poczekam żeby było cokolwiek widać
Gratulacje krecha taka że nie ma żadnych wątpliwości [emoji16] kiedy smigasz do lekarza??
reklama
nnat.
Kochana, chyba nie taka wczesna skoro takie krechy [emoji16][emoji16][emoji16] robisz beta hbg??To bardzo wczesna ciąża więc jeszcze poczekam żeby było cokolwiek widać