reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nnat. To faktycznie dziwna sprawa, ale przypilnuj, bo ja się z tymi szczepami bakterii bawiłam w kotka i myszkę, co wspominam bardzo źle.
Szalenie dziwna sprawa, ale nie zamierzam odpuścić, już chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się na badania, powtórzę ale już w innym laboratorium. ;)
Pracuje w branży morskiej i zmienił prace na stacjonarna, dlatego teraz normalnie pracuje od pon do pt, ale w Norwegii. Ja prawdopodobnie w przyszłym miesiącu składam wypowiedzenie w pracy, wiec jakoś od wakacji będziemy pewnie razem
Oooo, no to faktycznie ciężka sprawa.
I planujesz wyjechać do Męża do Norwegii na stałe? Pewnie byłoby dużo łatwiej we dwoje przechodzić przez to wszystko, a i starania byłyby przyjemnością a nie tylko próba wstrzelenia się w dni płodne...
Tak nawiasem, to moje małe marzenie wyjechać do Norwegii... [emoji7]
Albo Finlandii, albo już całkiem kosmos - Islandia [emoji7]

reklama
Mój brzuszek zostało 100 dni do porodu.

Załączniki

• 20200212_202522.jpg
    20200212_202522.jpg
    882,9 KB · Wyświetleń: 102
  • 20200212_202607.jpg
    20200212_202607.jpg
    978,9 KB · Wyświetleń: 98
O jaki słodziutki brzusio [emoji7][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A jaka Ty drobniutka jesteś [emoji2956]

Boze, to już...
A u nas dziś 30t0d [emoji85] nie wiem gdzie te dni i tygodnie uciekają.... [emoji6]
Już 30tydz macie?! 😯 Ale ten czas leci!

Szalenie dziwna sprawa, ale nie zamierzam odpuścić, już chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się na badania, powtórzę ale już w innym laboratorium. ;) Oooo, no to faktycznie ciężka sprawa.
I planujesz wyjechać do Męża do Norwegii na stałe? Pewnie byłoby dużo łatwiej we dwoje przechodzić przez to wszystko, a i starania byłyby przyjemnością a nie tylko próba wstrzelenia się w dni płodne...
Tak nawiasem, to moje małe marzenie wyjechać do Norwegii... [emoji7]
Albo Finlandii, albo już całkiem kosmos - Islandia [emoji7]
Poważnie? :D ja na razie jestem załamana, bo średnio mi się tam podoba. Jeśli wyjade, to pewnie na stałe. W każdym razie byłam tam ostatnio miesiąc temu i dopiero o 10 rano robiło się jasno xD i praktycznie codziennie padał deszcz, także No tak trochę depresyjnie

reklama
@nnat. Aż taka drobniutko to nie jestem bo zaczęłam z waga 60 kg przy moim.wzroscie to mam 5.kg nadwagi a mam 163 cm.
@Jivka tu Tak się zgodzę że mały mam brzuch ale cieszę się z niego chociaż wcześniej narzekalam na zbyt mały.

Do góry