reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nnat. To faktycznie dziwna sprawa, ale przypilnuj, bo ja się z tymi szczepami bakterii bawiłam w kotka i myszkę, co wspominam bardzo źle.
Szalenie dziwna sprawa, ale nie zamierzam odpuścić, już chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się na badania, powtórzę ale już w innym laboratorium. ;)
Pracuje w branży morskiej i zmienił prace na stacjonarna, dlatego teraz normalnie pracuje od pon do pt, ale w Norwegii. Ja prawdopodobnie w przyszłym miesiącu składam wypowiedzenie w pracy, wiec jakoś od wakacji będziemy pewnie razem
Oooo, no to faktycznie ciężka sprawa.
I planujesz wyjechać do Męża do Norwegii na stałe? Pewnie byłoby dużo łatwiej we dwoje przechodzić przez to wszystko, a i starania byłyby przyjemnością a nie tylko próba wstrzelenia się w dni płodne...
Tak nawiasem, to moje małe marzenie wyjechać do Norwegii... [emoji7]
Albo Finlandii, albo już całkiem kosmos - Islandia [emoji7]

reklama
Mój brzuszek zostało 100 dni do porodu.

Załączniki

• 20200212_202522.jpg
    20200212_202522.jpg
    882,9 KB · Wyświetleń: 94
  • 20200212_202607.jpg
    20200212_202607.jpg
    978,9 KB · Wyświetleń: 93
O jaki słodziutki brzusio [emoji7][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A jaka Ty drobniutka jesteś [emoji2956]

Boze, to już...
A u nas dziś 30t0d [emoji85] nie wiem gdzie te dni i tygodnie uciekają.... [emoji6]
Już 30tydz macie?! 😯 Ale ten czas leci!

Szalenie dziwna sprawa, ale nie zamierzam odpuścić, już chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się na badania, powtórzę ale już w innym laboratorium. ;) Oooo, no to faktycznie ciężka sprawa.
I planujesz wyjechać do Męża do Norwegii na stałe? Pewnie byłoby dużo łatwiej we dwoje przechodzić przez to wszystko, a i starania byłyby przyjemnością a nie tylko próba wstrzelenia się w dni płodne...
Tak nawiasem, to moje małe marzenie wyjechać do Norwegii... [emoji7]
Albo Finlandii, albo już całkiem kosmos - Islandia [emoji7]
Poważnie? :D ja na razie jestem załamana, bo średnio mi się tam podoba. Jeśli wyjade, to pewnie na stałe. W każdym razie byłam tam ostatnio miesiąc temu i dopiero o 10 rano robiło się jasno xD i praktycznie codziennie padał deszcz, także No tak trochę depresyjnie

reklama
@nnat. Aż taka drobniutko to nie jestem bo zaczęłam z waga 60 kg przy moim.wzroscie to mam 5.kg nadwagi a mam 163 cm.
@Jivka tu Tak się zgodzę że mały mam brzuch ale cieszę się z niego chociaż wcześniej narzekalam na zbyt mały.

Do góry