reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To bardzo wczesna ciąża więc jeszcze poczekam żeby było cokolwiek widać :)
A leki jakieś masz??? Ja w sumie też jak zrobiłam test to pojechałam tylko do mojego gina po progesteron bo nie miałam w domu resztę leków acard, heparyna, metformine miałam więc sobie spokojnie brałam i na wizytę poszłam jakoś w 5 tygodniu :)

reklama
@Sandra094 I na szyjkę medycyna zna sposoby. Ważne by obserwować i odpowiednio wcześnie reagować. Nie myśl teraz o tym. Ciąża ciąży jest nierówna. Tym razem nie zakładamy złych scenariuszy. Kreska taka, że nie ma wątpliwości :)

Gratuluje i trzymam kciuki z 8 miesięcznym blizniakami [emoji14]
Ps. Jest fajnie [emoji14]

Mam ogromne problemy z szyjka... pierwsza ciąża, poród w 23tc... kolejna ciąża bliźniaki, wszyscy bylI pewni, ze nie dam rady nawet do 30tc... tona lekow, swietni lekwrze (mialam dwoch) , szew na szyjce i urpdzilam w 34t4d :)

Mam nadzieję że to nie bliźniaki hahaha

Ostatnia edycja:
@nnat. To faktycznie dziwna sprawa, ale przypilnuj, bo ja się z tymi szczepami bakterii bawiłam w kotka i myszkę, co wspominam bardzo źle.

reklama
No to zobaczymy 25 lutego, idę powtórzyć prenatalne i zapytam o umiejscowienie łożyska, już tak z czystej ciekawości :) Rozumiem... ;*
Mąż z tego co pamiętam wyjeżdża służbowo? Długo to jeszcze potrwa? Moze jakbys miala go obok byłoby Ci łatwiej przejsc to wszystko, byłabyś spokojniejsza i akurat by się udało?wydaje mi się że masz na sobie za duża presję, żeby trafić w te konkretne dni :(Posiew z moczu miałam robiony, tego samego dnia, z tego samego pobrania moczu, po dokładnym podmyciu się, po zabezpieczeniu, żeby nic z pochwy się nie przedostało do moczu. [emoji13]
Analiza czysta żadnych leukocytow, żadnej flory bakteryjnej, a posiew z bakteriami. [emoji13]Oooo, gratulacje, trzymam kciuki, żeby tak było do samego końca [emoji3590]Sandra, wow!!!!!! :)
Gratulacje, trzymam kciuki szalenie mocno [emoji3590]Jezusku, ja też [emoji2956][emoji16]To jak tak, to niech to będzie jeden zdrowy, silny dzidziuś [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Pracuje w branży morskiej i zmienił prace na stacjonarna, dlatego teraz normalnie pracuje od pon do pt, ale w Norwegii. Ja prawdopodobnie w przyszłym miesiącu składam wypowiedzenie w pracy, wiec jakoś od wakacji będziemy pewnie razem

Do góry