nnat.
Fanka BB :)
Hej, dzięki, ze pytasz. Nie było mnie tu chyba 2 tyg. U nas bez zmian, aktualnie mam okres, wiec nic ciekawego. Cały czas rozkminiam czemu teraz nie udaje się od razu jak to było w zeszłym roku. Jutro idę po raz pierwszy do psychologa
Kochana, tu może głową Cię blokować. Może spróbuj testów owulacyjnych albo monitoringu żeby idealnie się wstrzelić w owulacje.
Moze za dużo o tym myślisz, jak najwięcej badań, jak najwięcej kombinowania żeby wszystko było ok i nagle zrobiło się za dużo tego.... I jest jakaś blokada? Bo przecież w badaniach wychodzi Ci wszystko dobrze.
Mam nadzieję, że psycholog pomoże [emoji3590]
Kurcze faktycznegnie pamiętam że wcześniej nie miałaś problemu z zajściem. A lekarz to jakoś komentuje ?? Może głowa się zablokowala więc fajnie że nie stoisz w miejscu i działasz z psychologiem. Mam nadzieję że niebawem się uda
@nnat. No pewnie że odetchnęłam i to jak xd jestem mega podbudowana tym USG i nie biorę pod uwagę że pappa wyjdzie źle
Ja teeeeeez[emoji3590] czuję od samego początku dobre fluidy.... [emoji16] Nie wiem czy w to wierzysz, czy nie, ale... Ja tak [emoji16]
@Takaja123, a jak u Ciebie w pracy? [emoji3590]