reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

u nas w trakcie intesywnych starań o drugie i mojej presji zdarzyło mu się z dwa razy że nie był w stanie osiągnąć wzwodu...właśnie z powodu presji. Nigdy wcześniej nie było tego problemu...
@Paula919191 @nnat @roki_1991 kochane już sama nie wiem co robić. Twierdzi, że nie może utrzymać erekcji co za tym idzie brak wytrysku nadal. Mieliśmy już 3 próby. Usg czyste nic nie widać, mocz i żadnej infekcji nie ma. Ma w tej chwili jakiej tabletki na poprawę erekcji i zobaczymy. Może to być spowodowane stresem, że nie wychodzi no sama nie wiem. Ma skierowanie na testosteron

reklama
ja mam z lipca i sierpnia.[emoji6]
teraz termin był ma czerwiec..
na lato się już raczej nie złapie ale mogę i w styczniu rodzić byle się udało
Hej kobitki
U mnie dziś 5t i 3d jestem przed badaniami A jest ich tyle że strach pomyśleć objawy na dzień dzisiejszy ból piersi zawroty i nudności ale nie ciągle
2 cykle po biochemicznej mam nadzieję że się utrzyma i będzie wszystko dobrze jeśli tak to będzie 3 dziecko z sierpnia [emoji39]

Już wczoraj było ok jest dla nas nadzieja :)

@nnat. Prwcuje do końca roku wstępnie chociaż chcą mnie zostawić ale te dojazdy dobijaja wychodzę o 6 wracam o18 i jeszcze co druga sobota także odpuszczam na razie. Czekam na możliwość pracy bliżej. Mamy być w kontakcie. Powiem szczerze, że nie ma chętnych, a jak są to bez odpowiednich kwalifikacji.

@nnat. Prwcuje do końca roku wstępnie chociaż chcą mnie zostawić ale te dojazdy dobijaja wychodzę o 6 wracam o18 i jeszcze co druga sobota także odpuszczam na razie. Czekam na możliwość pracy bliżej. Mamy być w kontakcie. Powiem szczerze, że nie ma chętnych, a jak są to bez odpowiednich kwalifikacji.
Trzymam w takim razie szczególnie mocno kciuki [emoji3590]

Odpoczniesz po Nowym Roku w takim razie ;* takie rozjazdy są okropne. Czyli rozumiem, że nie szukasz nic nowego, a czekasz na tą konkretną firmę z możliwością pracy bliżej domu? :)

Cieszą mnie takie wieści od ciebie :*

Kochana, bardzo mi smutno z tego powodu.... :(
A ja z innej strony bym uderzyła w temat właśnie. Sprawdzić badania od morfologii po hormony. Porozmawiać tak do serca, co z pracą??? Może ma jakieś problemy którymi nie chce Ciebie obarczac i tu gdzieś pojawia się problem??
Rozumiem że w takiej sytuacji starania schodzą na drugi plan.

A co u Ciebie z pracą?
Szukasz czegoś nowego, bo mówiłaś, że nie przedluzasz umowy w dotychczasowej firmie.

Tule mocno :**

Kasiu, trzymam mocno kciuki! :)
Potrójne urodziny? [emoji16] Ty to potrafisz... A rozstrzelone dni urodzin u dzieci przez miesiąc czy jakoś tak mniej więcej w jednym terminie?? :)
Moi teściowie w przeciągu 5 lat dorobili sie dwoje dzieci z tego samego dnia i miesiąca, a po drodze jedno było około 2 tygodni wcześniej urodzone. [emoji16]

@Fado123, a co u Was? [emoji3590]
Kochana jedno z 9 drogie z 13 A to co będzie teraz to ma być po między 9 a 13 hehehe

@nnat. Cały czas przeglądam oferty pracy chciałabym pracować w zawodzie więc jak coś się trafi to będę się starać. Na razie nie mam ciśnienia, że muszę pracować :)

@roki_1991 dziękuję Kochana za wsparcie ❤️

Dziewczyny mam pytanko. Czy lekarz rodzinny moze wystawic skierowanie na badanie kariotypu mojego? Szpital umowil mnie na wizyte u genetyka ale napisali ze mam przyjsc ze skierowaniem od rodzinnego na badanie mojego kariotypu i meza. Czy w ogole lekarz rodzinny moze to wystawic?

reklama
Do góry