reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

u nas w trakcie intesywnych starań o drugie i mojej presji zdarzyło mu się z dwa razy że nie był w stanie osiągnąć wzwodu...właśnie z powodu presji. Nigdy wcześniej nie było tego problemu...
@Paula919191 @nnat @roki_1991 kochane już sama nie wiem co robić. Twierdzi, że nie może utrzymać erekcji co za tym idzie brak wytrysku nadal. Mieliśmy już 3 próby. Usg czyste nic nie widać, mocz i żadnej infekcji nie ma. Ma w tej chwili jakiej tabletki na poprawę erekcji i zobaczymy. Może to być spowodowane stresem, że nie wychodzi no sama nie wiem. Ma skierowanie na testosteron

reklama
ja mam z lipca i sierpnia.[emoji6]
teraz termin był ma czerwiec..
na lato się już raczej nie złapie ale mogę i w styczniu rodzić byle się udało
Hej kobitki
U mnie dziś 5t i 3d jestem przed badaniami A jest ich tyle że strach pomyśleć objawy na dzień dzisiejszy ból piersi zawroty i nudności ale nie ciągle
2 cykle po biochemicznej mam nadzieję że się utrzyma i będzie wszystko dobrze jeśli tak to będzie 3 dziecko z sierpnia [emoji39]

Już wczoraj było ok jest dla nas nadzieja :)

@nnat. Prwcuje do końca roku wstępnie chociaż chcą mnie zostawić ale te dojazdy dobijaja wychodzę o 6 wracam o18 i jeszcze co druga sobota także odpuszczam na razie. Czekam na możliwość pracy bliżej. Mamy być w kontakcie. Powiem szczerze, że nie ma chętnych, a jak są to bez odpowiednich kwalifikacji.

@nnat. Prwcuje do końca roku wstępnie chociaż chcą mnie zostawić ale te dojazdy dobijaja wychodzę o 6 wracam o18 i jeszcze co druga sobota także odpuszczam na razie. Czekam na możliwość pracy bliżej. Mamy być w kontakcie. Powiem szczerze, że nie ma chętnych, a jak są to bez odpowiednich kwalifikacji.
Trzymam w takim razie szczególnie mocno kciuki [emoji3590]

Odpoczniesz po Nowym Roku w takim razie ;* takie rozjazdy są okropne. Czyli rozumiem, że nie szukasz nic nowego, a czekasz na tą konkretną firmę z możliwością pracy bliżej domu? :)

Cieszą mnie takie wieści od ciebie :*

Kochana, bardzo mi smutno z tego powodu.... :(
A ja z innej strony bym uderzyła w temat właśnie. Sprawdzić badania od morfologii po hormony. Porozmawiać tak do serca, co z pracą??? Może ma jakieś problemy którymi nie chce Ciebie obarczac i tu gdzieś pojawia się problem??
Rozumiem że w takiej sytuacji starania schodzą na drugi plan.

A co u Ciebie z pracą?
Szukasz czegoś nowego, bo mówiłaś, że nie przedluzasz umowy w dotychczasowej firmie.

Tule mocno :**

Kasiu, trzymam mocno kciuki! :)
Potrójne urodziny? [emoji16] Ty to potrafisz... A rozstrzelone dni urodzin u dzieci przez miesiąc czy jakoś tak mniej więcej w jednym terminie?? :)
Moi teściowie w przeciągu 5 lat dorobili sie dwoje dzieci z tego samego dnia i miesiąca, a po drodze jedno było około 2 tygodni wcześniej urodzone. [emoji16]

@Fado123, a co u Was? [emoji3590]
Kochana jedno z 9 drogie z 13 A to co będzie teraz to ma być po między 9 a 13 hehehe

@nnat. Cały czas przeglądam oferty pracy chciałabym pracować w zawodzie więc jak coś się trafi to będę się starać. Na razie nie mam ciśnienia, że muszę pracować :)

@roki_1991 dziękuję Kochana za wsparcie ❤️

Dziewczyny mam pytanko. Czy lekarz rodzinny moze wystawic skierowanie na badanie kariotypu mojego? Szpital umowil mnie na wizyte u genetyka ale napisali ze mam przyjsc ze skierowaniem od rodzinnego na badanie mojego kariotypu i meza. Czy w ogole lekarz rodzinny moze to wystawic?

reklama
Do góry