reklama
MalyGosc
Fanka BB :)
Dziewczyny, te wyniki są w porządku prawda?
Tak
Aneczka85_01
Dziewczyny mam pytanko. Czy lekarz rodzinny moze wystawic skierowanie na badanie kariotypu mojego? Szpital umowil mnie na wizyte u genetyka ale napisali ze mam przyjsc ze skierowaniem od rodzinnego na badanie mojego kariotypu i meza. Czy w ogole lekarz rodzinny moze to wystawic?
Rodzinny jak najbardziej może . Ja miałam skierowanie od ginekologa do genetyka a mąż poszedł do rodzinnego i tez otrzymał takie skierowanie . Nie na kariotypy ale do genetyka , a genetyk dopiero dał na kariotypy
nnat.
Nieźle [emoji16]Kochana jedno z 9 drogie z 13 A to co będzie teraz to ma być po między 9 a 13 hehehe
Kasia, a jak u Ciebie ze zwolnieniem? Jesteś już czy czekasz jeszcze chwilkę? Pamiętam, że mówiłaś kiedyś, że u Ciebie praca taka nie za bardzo jak na kobietę w ciąży..
To jest najważniejsze ;* z drugiej strony, nie sama praca żyje człowiek...@nnat. Cały czas przeglądam oferty pracy chciałabym pracować w zawodzie więc jak coś się trafi to będę się starać. Na razie nie mam ciśnienia, że muszę pracować
@roki_1991 dziękuję Kochana za wsparcie [emoji3590]
Ale co ja bym dała za pracę w zawodzie.... [emoji16] Mam nadzieję że jak odchowam, zdążę się przebranzowic i będzie już inaczej
Z tego co wiem, to jak najbardziej skierowanie muis być dla obojga chyba?Dziewczyny mam pytanko. Czy lekarz rodzinny moze wystawic skierowanie na badanie kariotypu mojego? Szpital umowil mnie na wizyte u genetyka ale napisali ze mam przyjsc ze skierowaniem od rodzinnego na badanie mojego kariotypu i meza. Czy w ogole lekarz rodzinny moze to wystawic?
roki_1991
Rodzinny powinien dac twojemu mezowi skierowanie do genetyka. Wtedy idziecie razem na wizyte i genetyka daje wam skierowanie kariotypyDziewczyny mam pytanko. Czy lekarz rodzinny moze wystawic skierowanie na badanie kariotypu mojego? Szpital umowil mnie na wizyte u genetyka ale napisali ze mam przyjsc ze skierowaniem od rodzinnego na badanie mojego kariotypu i meza. Czy w ogole lekarz rodzinny moze to wystawic?
Tak
Dziękuję. Wczoraj byłam u mojej ginekolog, macica się jeszcze nie oczyscila, mam przyjść do niej jak dostanę miesiączkę. Powiedziała, że patrząc na moje wyniki usg genetycznego o testu pappa nasze dziecko prawdopodobnie miało wadę genetyczną... Powiedziała mi, że czasami takie traumatyczne wydarzenia chronią nas przed czymś gorszym... Średnio mnie to pocieszyło... Jeśli wszystko się dobrze oczyścić to za około 3 miesiące możemy zacząć starania o kolejną ciążę.Ja poronila w 10 tc bylo mi bardzo ciezko to tez byla moja pierwsza ciaza ale staralam sie 4 lata. Tak wiec nie potrafie sobie wyobrazic jak bardzo ty to przezylac bedac juz tak daleko. Ja zielone swiatlo dostalam po 3 cyklu. Tylko ze ja jestem calkowicie odmienna poniewaz moje jajniki maja cykle bez owu. Bylam stymulowana mial byc cykl bez owu ze nic sie nie uda w danym msc poniewaz pecherzyki malaly bardzo sie boje poniewaz w tej pierwszej ciazy bylo tak samo.
locala
Ehh, 3 miesiące szybko zleca [emoji1364]
Ja mam jutro wizytę po prawie 3 tygodniach od poronienia, temperatura utrzymuje mi się troszkę podwyższona, także myślę że jeszcze organizm się nie ogranal [emoji17] Tak czekam na @, i na dalesze próby.
Ja mam jutro wizytę po prawie 3 tygodniach od poronienia, temperatura utrzymuje mi się troszkę podwyższona, także myślę że jeszcze organizm się nie ogranal [emoji17] Tak czekam na @, i na dalesze próby.
Dziękuję. Wczoraj byłam u mojej ginekolog, macica się jeszcze nie oczyscila, mam przyjść do niej jak dostanę miesiączkę. Powiedziała, że patrząc na moje wyniki usg genetycznego o testu pappa nasze dziecko prawdopodobnie miało wadę genetyczną... Powiedziała mi, że czasami takie traumatyczne wydarzenia chronią nas przed czymś gorszym... Średnio mnie to pocieszyło... Jeśli wszystko się dobrze oczyścić to za około 3 miesiące możemy zacząć starania o kolejną ciążę.
Takaja123
nnat.
Dziewczyny, oragnizm musi dojść do siebie, dajcie sobie chwilkę czasu. ;*
@Takaja123, no to wspaniale, bardzo Ci tego życzę [emoji3590]
@Takaja123, no to wspaniale, bardzo Ci tego życzę [emoji3590]
reklama