reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Będąc na usg w siódmym tygodniu ciąży – serce biło.
Na usg w dziewiątym tygodniu ciąży – serduszko już nie było. Poronienie zatrzymane, czyli nie miałam żadnych objawów ani krwawienia. W szpitalu dostałam tabletki na poronienie ale zupełnie nic się nie ruszyło w ciągu trzech dni i miałam Łyżeczkowanie.
Dokładnie miałam tak samo jak ty
Barto mi przykro :(

reklama
Popieram , ja biorę polocard ,i polecam to nie zaszkodzi a może i pomoże może warto?

Acard biorę, duphaston 3x2, prenatal uno, trivagin, feroplex, euthyrox no i Encorton. Mam nadzieję, że wystarczy Acard, bo ja to bym była nawet skłonna heparyne bić jakbym wiedziała, że może pomóc. :) w środę mam kolejny wlew, więc we wtorek pójdę na USG. Może jeszcze wszystko będzie ok.
Dzięki dziewczyny ! Trzymacie kciuki i będę wdzięczna za Zdrowaśki :*

Acard biorę, duphaston 3x2, prenatal uno, trivagin, feroplex, euthyrox no i Encorton. Mam nadzieję, że wystarczy Acard, bo ja to bym była nawet skłonna heparyne bić jakbym wiedziała, że może pomóc. :) w środę mam kolejny wlew, więc we wtorek pójdę na USG. Może jeszcze wszystko będzie ok.
Super wieści ❤️ wszystko będzie dobrze ❤️ trzymam kciuki ❤️

Trzymam kciuki ,i wierze że się uda , bardzo na to liczę , bo miałam tak samo,modliłam się żeby się udało ,i pomogło bo jest :D

@Charlotte21 Widzisz, super wieści!!!! ☺️❤️ Ja wiem, ze w naszym przypadku nie ma mowy o ogromnym szczęściu bez paniki w głowie, ale u Ciebie jednak jest nadzieja na pozytywne zakończenie ☺️ Trzymam kciuki kochana ✊✊

reklama
Może serduszko się dopiero rozkreca, wtedy też może wolniej bić. Trzeba być dobrej myśli :-)

Do góry