Kikyo
Fanka BB :)
Ja dostałam po 5 tygodniach. Myślałam, ze po 4tyg., ale to było plamienie, tak stwierdziła moja gin.Dziękuję wam za odp czyli wszystkie dostałyście@ po 4 tygodniach praktycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam po 5 tygodniach. Myślałam, ze po 4tyg., ale to było plamienie, tak stwierdziła moja gin.Dziękuję wam za odp czyli wszystkie dostałyście@ po 4 tygodniach praktycznie
Dziś idę do ginekologa to może mi powie bo na pewno będę miała robione USG. Dziś mam ważne wizyty u gina i u immunilog, trochę się stresuje bo są to wizyty dla mnie kluczowe, dowiem się mam nadzieję czy dostanę steryd, jaki jest dalszy plan działania,jakie badania jeszcze wykonać.@Paula919191 może zbliża się @? To prawie miesiąc więc jest taka możliwość
Nie więcej niż 10 a przy staraniach nawet 7. Przy wysokiej produkujemy złej jakości jajeczkaA jaka powinna być insulina na czczo?pytam z ciekawości
Ja miałam dokładnie po 6 tygodniach, nie ma reguły.Dziękuję wam za odp czyli wszystkie dostałyście@ po 4 tygodniach praktycznie
Hej,ja krwawilam 2 tyg,i od zakonczenia krwawienia 6 tyg i 3 dni jak dostalam okres,byl dosc normalny 5 dniowy.wiec ja dosc dlugo czekalamDziękuję wam za odp czyli wszystkie dostałyście@ po 4 tygodniach praktycznie
Bardzo mi przykro. Wiem co przychodzisz bo w styczniu przeżyłam to samo ;(Witajcie dziewczyny, jakiś czas temu pisałam na tym Forum że podczas kontroli usg w 9 tc stwierdzono , Że serduszko nie bije. Wiem że zarodek miał 1 cm. Dzisiaj odebrałam wyniki histopatologiczne który troszkę mnie zdziwił że nie stwierdzono płodu… Czy może wie któraś z was co to może dokładnie oznaczać? Lekarza mam dopiero we wtorek i nie ukrywam że zżera mnie ciekawość.
PS. Ja zabieg miałam 8 maja i do dzisiaj mam już tylko leciutkie brązowe plamienia.przeważnie starania o kolejną ciążę są zalecane po pierwszym okresie, prawda?Zobacz załącznik 976434
Witajcie dziewczyny, jakiś czas temu pisałam na tym Forum że podczas kontroli usg w 9 tc stwierdzono , Że serduszko nie bije. Wiem że zarodek miał 1 cm. Dzisiaj odebrałam wyniki histopatologiczne który troszkę mnie zdziwił że nie stwierdzono płodu… Czy może wie któraś z was co to może dokładnie oznaczać? Lekarza mam dopiero we wtorek i nie ukrywam że zżera mnie ciekawość.
PS. Ja zabieg miałam 8 maja i do dzisiaj mam już tylko leciutkie brązowe plamienia.przeważnie starania o kolejną ciążę są zalecane po pierwszym okresie, prawda?Zobacz załącznik 976434