reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Niepatrzwstecz nie jesteś sama mi też nie wychodzi :D

@młoda1994 na tym zdjęciu @Dzoana88 widać już skok LH może faktycznie być ciemniejsza ale też można uznać za pozytywny
Poniżej instrukcja.

Załączniki

• IMG_20190418_232520.jpg
    IMG_20190418_232520.jpg
    244,6 KB · Wyświetleń: 65
reklama
@Niepatrzwstecz nie jesteś sama mi też nie wychodzi :D

@młoda1994 na tym zdjęciu @Dzoana88 widać już skok LH może faktycznie być ciemniejsza ale też można uznać za pozytywny
Poniżej instrukcja.
W tej instrukcji jest to co ja napisałam po wyżej jest opisane i pokazane kiedy uznać test za pozytywny A kiedy za negatywny. I ja interpetowalam swoje testy przez 6 cykli tak jak było w instrukcji i za każdym razem czytałam uważnie instrukcje. Ja znowu spróbuję testować po miesiączce w kwietniu i zobaczymy co mi po wychodzi. W razie wu wezmę do ginekologa aby ocenił moje testy owulacyjne i może wtedy się przekona aby zrobić monitoring cyklu jeśli testy nie pokażą skoku LH

O 8.00 rano zostalam przyjęta na oddział o 12.00 jedne globulki poronne i 16.00 kolejne a ze nie jadlam nic to o 20.00 zrobili mi zabieg. Inaczej pewnie bym miała rano a tak o 22 bylam w domu. Wszystko wyszlo w calosci. Szyjka byla caly czas tak mocno zwarta ze wcześniej nie mogli zrobić zabiegu. Sie nie dziwie bo nie chcialam aby ciaza sie tak zakonczyla :( . Przykro mi bardzo ze obumarla choc ciagle liczylam na cud ale widocznie tak musialo byc. Dziekuje za wsparcie.

O 8.00 rano zostalam przyjęta na oddział o 12.00 jedne globulki poronne i 16.00 kolejne a ze nie jadlam nic to o 20.00 zrobili mi zabieg. Inaczej pewnie bym miała rano a tak o 22 bylam w domu. Wszystko wyszlo w calosci. Szyjka byla caly czas tak mocno zwarta ze wcześniej nie mogli zrobić zabiegu. Sie nie dziwie bo nie chcialam aby ciaza sie tak zakonczyla :( . Przykro mi bardzo ze obumarla choc ciagle liczylam na cud ale widocznie tak musialo byc. Dziekuje za wsparcie.
Będzie dobrze ❤️ z czasem będzie lepiej. Wiadomo zawsze w sercu będą nasze aniołki.
Dobrze, że wszystko poszło dobrze i szybko.

reklama
@Niepatrzwstecz Twoja to była idealna :D

@coco07 może i masz rację ale może być też bledsza :)

@Dzoana88 zateatuj jutro jeszcze, a działać możecie i dziś i jutro :D

Ja idę na monitoring pod koniec miesiąca i zobaczymy :)

Bawię się trochę w te paski głównie przez to ze nie odczuwam za bardzo kiedy mam owulacje np w tamtym cyklu nic a w jeszcze wcześniejszym coś tam mnie kuło, to zależy jak leży hehe. Pasków nie traktuje jakoś super na poważnie, tak czy siak przytulanki co dwa dni i zobaczymy [emoji4] jak nic nie wyjdzie to też pójdę na monitoring, mowil gin że mogę wpadać między jedna a druga wizyta sprawdzi co u mnie słychać hehe [emoji6]
Jest nas troche tych staraczek kochane i mam nadzieje że którejś się uda w końcu!! [emoji173][emoji173]

Do góry