Paula919191
Fanka BB :)
U mnie znowu skończyło się tak samo. Siedzę i ryczę....nie rozumiem dlaczego znowu mnie to spotyka. Nawet nie mam siły jechać do szpitala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to kochana znowu tak samo, co się stało... biedna tule Cię mocno [emoji173][emoji173]U mnie znowu skończyło się tak samo. Siedzę i ryczę....nie rozumiem dlaczego znowu mnie to spotyka. Nawet nie mam siły jechać do szpitala.
Znowu serce przestało bić,jest jakiś obrzęk,więcej nie wiem, dostałam skierowanie do szpitala... załamałam się po raz kolejny.Jak to kochana znowu tak samo, co się stało... biedna tule Cię mocno [emoji173][emoji173]
Boze... Nie dziwię się że jesteś załamana.. tak mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17] to wszystko jest takie nie uczciwe [emoji17][emoji17][emoji17] trzymaj się jakoś kochana, musisz być silnaZnowu serce przestało bić,jest jakiś obrzęk,więcej nie wiem, dostałam skierowanie do szpitala... załamałam się po raz kolejny.
Nie wiem co mam napisać, żadne słowa nie ukoja Twojego bólu...Znowu serce przestało bić,jest jakiś obrzęk,więcej nie wiem, dostałam skierowanie do szpitala... załamałam się po raz kolejny.
Aha ale myślisz ze warto takie genetyczne badania wykonac?@Ijusz Dobrze, ze masz to już za sobą kochana czas troszkę leczy rany... jeszcze będzie dobrze [emoji173]
A wynik hist-pat powie ci czy to nie był zasniad...może gdybys zleciła badania genetyczne płodu, to byś się czegoś dowiedziała. Ale to tez są chyba płatne badania
Ale dlaczego? Bardzo Ci wspolczuje, tez wczoraj to samo przezylam.U mnie znowu skończyło się tak samo. Siedzę i ryczę....nie rozumiem dlaczego znowu mnie to spotyka. Nawet nie mam siły jechać do szpitala.
To była moja pierwsza ciąża. I tak sie zastanawiam co bylo przyczyna...@Ijusz O tym, że chcesz wykonać takie badanie musiałabyś powiadomić jeszcze przed zabiegiem i poprosić o zabezpieczenie materiału. Samo określenie płci kosztuje ok 400zł, zaś dalsza diagnostyka podejrzewam, że nawet do 2000zł
@Paula919191 Nie wiem co napisać... A poprzednim razem było podobnie?? Zastanów się może nad badaniem genetycznym (jeśli Cię stać).
Ciaża obumarla 8 tydz...To była moja pierwsza ciąża. I tak sie zastanawiam co bylo przyczyna...