Tak w sercu zawsze beda nasze aniolki. Tym bardziej ze to pierwsze byloby dzieciatko prawie po 3,5 roku staran. Za 2 tyg wynik histopatologiczny. To tam bedzie podana przyczyna ?Będzie dobrze [emoji3590] z czasem będzie lepiej. Wiadomo zawsze w sercu będą nasze aniołki.
Dobrze, że wszystko poszło dobrze i szybko.
reklama
Jivka
Moderator
Kochana przytulam [emoji3525][emoji3525] Żadna kobieta nie powinna tego przechodzić [emoji3525][emoji3525][emoji3525]O 8.00 rano zostalam przyjęta na oddział o 12.00 jedne globulki poronne i 16.00 kolejne a ze nie jadlam nic to o 20.00 zrobili mi zabieg. Inaczej pewnie bym miała rano a tak o 22 bylam w domu. Wszystko wyszlo w calosci. Szyjka byla caly czas tak mocno zwarta ze wcześniej nie mogli zrobić zabiegu. Sie nie dziwie bo nie chcialam aby ciaza sie tak zakonczyla . Przykro mi bardzo ze obumarla choc ciagle liczylam na cud ale widocznie tak musialo byc. Dziekuje za wsparcie.
Takaja123
Fanka BB :)
Zabulinka_86
Ja dokładnie się na tym nie znam. Mi w szpitalu nic nie powiedzieli. Dziewczyny tutaj na forum mówiły mi, że z tego wyniku raczej nic się nie dowiemy. Najlepiej byłoby wykonać badania, ale niestety prywatnie, bo przy pierwszym poronieniu się nie należą. Tutaj dziewczyny zalecają zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy, tylko trzeba zrobić te badania max do 6 tygodni po poronieniu. Ja zrobię sobie te badania dla świętego spokoju. Dziewczyny na pewno lepiej Ci to wyjaśnią.Tak w sercu zawsze beda nasze aniolki. Tym bardziej ze to pierwsze byloby dzieciatko prawie po 3,5 roku staran. Za 2 tyg wynik histopatologiczny. To tam bedzie podana przyczyna ?
Takaja123
@Ijusz kochana jeśli chcesz porobić badania i poszukać przyczyny to możesz zrobić Antykoagulant toczniowy, tarczyca pełna, cytomegalie, toksoplazmoze, listeriozę, zespół antyfosfolipidowy. Ja robiłam te badania zaraz po poronieniu. Wiedziałam, że póki nie znajdę przyczyny nie będę spać spokojnie,a nie chciałam przechodzić przez to drugi raz. W tych badaniach wyszło mi wszystko dobrze i zdecydowałam się na badanie trombofilii i tam znalazłam dwie nieprawidłowe mutacje teraz na wypadek ciąży jestem obstawiona lekami
Paula919191
Dobrze, że masz już to za sobą i jesteś w domu, dla mnie pobyt w szpitalu był ciężki, też chciałam jak najszybciej do domu,do męża. Jeszcze zaświeci słońce dla Ciebie zobaczysz :*O 8.00 rano zostalam przyjęta na oddział o 12.00 jedne globulki poronne i 16.00 kolejne a ze nie jadlam nic to o 20.00 zrobili mi zabieg. Inaczej pewnie bym miała rano a tak o 22 bylam w domu. Wszystko wyszlo w calosci. Szyjka byla caly czas tak mocno zwarta ze wcześniej nie mogli zrobić zabiegu. Sie nie dziwie bo nie chcialam aby ciaza sie tak zakonczyla . Przykro mi bardzo ze obumarla choc ciagle liczylam na cud ale widocznie tak musialo byc. Dziekuje za wsparcie.
roki_1991
Tak w sercu zawsze beda nasze aniolki. Tym bardziej ze to pierwsze byloby dzieciatko prawie po 3,5 roku staran. Za 2 tyg wynik histopatologiczny. To tam bedzie podana przyczyna ?
Kochana, dobrze że już masz to za sobą, bo najgorsze to takie czekanie właśnie aż się coś zacznie dziać albo jak zrobią zabieg.
Co do wyniku histpat on tylko stwierdzi że była ciąża i praktycznie nic poza tym. Nie ma tam przyczyny. Trzymaj się. Teraz będzie tylko lepiej, zobaczysz
Dziekuje.Kochana, dobrze że już masz to za sobą, bo najgorsze to takie czekanie właśnie aż się coś zacznie dziać albo jak zrobią zabieg.
Co do wyniku histpat on tylko stwierdzi że była ciąża i praktycznie nic poza tym. Nie ma tam przyczyny. Trzymaj się. Teraz będzie tylko lepiej, zobaczysz
coco07
reklama
G
gosc19
Gość
Dzisiaj mnie coś w brzuchu kłuje [emoji848]