reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Niepatrzwstecz nie jesteś sama mi też nie wychodzi :D

@młoda1994 na tym zdjęciu @Dzoana88 widać już skok LH może faktycznie być ciemniejsza ale też można uznać za pozytywny
Poniżej instrukcja.

Załączniki

• IMG_20190418_232520.jpg
    IMG_20190418_232520.jpg
    244,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
@Niepatrzwstecz nie jesteś sama mi też nie wychodzi :D

@młoda1994 na tym zdjęciu @Dzoana88 widać już skok LH może faktycznie być ciemniejsza ale też można uznać za pozytywny
Poniżej instrukcja.
W tej instrukcji jest to co ja napisałam po wyżej jest opisane i pokazane kiedy uznać test za pozytywny A kiedy za negatywny. I ja interpetowalam swoje testy przez 6 cykli tak jak było w instrukcji i za każdym razem czytałam uważnie instrukcje. Ja znowu spróbuję testować po miesiączce w kwietniu i zobaczymy co mi po wychodzi. W razie wu wezmę do ginekologa aby ocenił moje testy owulacyjne i może wtedy się przekona aby zrobić monitoring cyklu jeśli testy nie pokażą skoku LH

O 8.00 rano zostalam przyjęta na oddział o 12.00 jedne globulki poronne i 16.00 kolejne a ze nie jadlam nic to o 20.00 zrobili mi zabieg. Inaczej pewnie bym miała rano a tak o 22 bylam w domu. Wszystko wyszlo w calosci. Szyjka byla caly czas tak mocno zwarta ze wcześniej nie mogli zrobić zabiegu. Sie nie dziwie bo nie chcialam aby ciaza sie tak zakonczyla :( . Przykro mi bardzo ze obumarla choc ciagle liczylam na cud ale widocznie tak musialo byc. Dziekuje za wsparcie.

O 8.00 rano zostalam przyjęta na oddział o 12.00 jedne globulki poronne i 16.00 kolejne a ze nie jadlam nic to o 20.00 zrobili mi zabieg. Inaczej pewnie bym miała rano a tak o 22 bylam w domu. Wszystko wyszlo w calosci. Szyjka byla caly czas tak mocno zwarta ze wcześniej nie mogli zrobić zabiegu. Sie nie dziwie bo nie chcialam aby ciaza sie tak zakonczyla :( . Przykro mi bardzo ze obumarla choc ciagle liczylam na cud ale widocznie tak musialo byc. Dziekuje za wsparcie.
Będzie dobrze ❤️ z czasem będzie lepiej. Wiadomo zawsze w sercu będą nasze aniołki.
Dobrze, że wszystko poszło dobrze i szybko.

reklama
@Niepatrzwstecz Twoja to była idealna :D

@coco07 może i masz rację ale może być też bledsza :)

@Dzoana88 zateatuj jutro jeszcze, a działać możecie i dziś i jutro :D

Ja idę na monitoring pod koniec miesiąca i zobaczymy :)

Bawię się trochę w te paski głównie przez to ze nie odczuwam za bardzo kiedy mam owulacje np w tamtym cyklu nic a w jeszcze wcześniejszym coś tam mnie kuło, to zależy jak leży hehe. Pasków nie traktuje jakoś super na poważnie, tak czy siak przytulanki co dwa dni i zobaczymy [emoji4] jak nic nie wyjdzie to też pójdę na monitoring, mowil gin że mogę wpadać między jedna a druga wizyta sprawdzi co u mnie słychać hehe [emoji6]
Jest nas troche tych staraczek kochane i mam nadzieje że którejś się uda w końcu!! [emoji173][emoji173]

Do góry