reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dzoana88 wiesz co pewnie zrobię test za tydzień dla świętego spokoju. Teoretycznie owulacje kalendarzyk pokazuje mi dziś ale jak pisałam wcześniej to chyba już była i wtedy nie próżniowalismy i dziś może też coś podzialamy. Okres powinien przyjść 23.Nie nastawiam się na ciąże powiem Ci, że jakiś strach mnie dopadł i sama nie wiem. Na pewno o tym nie rozmawiamy, że staramy się i chce bo tamten cykl to było tylko o staraniach. Mąż już miał dosyć mojego gadania :) a jak tam u Ciebie?

Mi kalendarzyk pokazuje 17.01 owulacje. Wczoraj dosc mocno czulam kłucie w lewym jajniku dziś trochę cos jeszcze cmi. Czy to owulacja ? Nie mam pojecia. Dzis mam 11dc. Będę testować tydzień po Tobie [emoji6] mam nadzieję że się uda ale jeśli nie to też luzik. Zaczynamy niedługo remont to wpadniemy w wir pracy, może na dobre to wyjdzie. Zobaczymy co czas przyniesie. W kazdym badz razie działamy i dziś też coś podziałamy hehe [emoji16]

reklama
Dziewczynki moje drogie ja w imieniu admin. chciałam was poprosić o zgłaszanie uwag jeśli nie działa wam coś w apce. Abstrachujac od tego która była lapsza ;) Jest trochę uwag wiec proszę jeśli macie problem napiszcie mi priv a ja zadam wam parę pytań
Buziaczki :)

Dziewczynki moje drogie ja w imieniu admin. chciałam was poprosić o zgłaszanie uwag jeśli nie działa wam coś w apce. Apstrachujac od tego która była lapsza ;) Jest trochę uwag wiec proszę jeśli macie problem napiszcie mi priv a ja zadam wam parę pytań
Buziaczki :)
Zdublowałysmy się :-p na wszystkich wątkach :-p

@Dzoana88 to trzymam za nas kciuki, a nóż ten nowy rok przyniesie coś nowego :D
@Kaśka00 to niebawem i Ty dolacxysz do grona staraczek :) witamy Cię serdecznie :)

@gigi_ a jak tam u Ciebie ze staraniami? :)
Dziękuję serdecznie za powitanie. Trochę Was poczytałam i już nie czuję się taka samotna w tej sytuacji walki o dzidzi. Nie czuję się osamotniona w walce z problemem

Dziękuję serdecznie za powitanie. Trochę Was poczytałam i już nie czuję się taka samotna w tej sytuacji walki o dzidzi. Nie czuję się osamotniona w walce z problemem
Kochana, ja nigdy nie myślałam, że będę mieć takie problemy... Bym wyśmiała, jakby mi ktoś o tym wcześniej powiedział. Myślałam, że raz, dwa, trzy i jest bobo, a tu wcale nie. Jest katorga i płacz.

reklama
Kochana, ja nigdy nie myślałam, że będę mieć takie problemy... Bym wyśmiała, jakby mi ktoś o tym wcześniej powiedział. Myślałam, że raz, dwa, trzy i jest bobo, a tu wcale nie. Jest katorga i płacz.
Ależ ja tak samo. Nigdy mi nic nie dolegało. Zawsze zdrowa. W tamtym roku nagle Hashimoto no i problem z zajściem w ciążę. Rok starań i d..a. W szeregu badan niskie amh ale jeszcze niekrytyczne (sama się pocieszam). Ale nic co ma być to będzie. Postanowiłam nastawić się pozytywnie i już. Doly już przerabialiśmy.

Do góry