Kaśka00
Zaciekawiona BB
I ja za Was tezTo trzymam kciuki za starania [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja za Was tezTo trzymam kciuki za starania [emoji4]
Ja nie miałam zabiegu. Oczyscilam się samoistnie. Po ustaniu krwawienia po poronieniu, okolo2 tygodnie, zaczęliśmy dalej starania. Niestety nic z tego. @ przyszła i to gorsza i dłuższa niż przed ciążą.Dziewczyny, ale wam zazdroszczę ze już możecie działać ... tez bym już chciała, bo boje się ze nie wyjdzie od razumało mnie tu, bo wróciłam do pracy i mam mnóstwo na głowie
Jak narazie jestem na etapie czekania na @, już myślałam ze dziś przyszla ale to raczej plamienia... chyba się pomału rozkręca...
Proszę powiedzcie mi, czy jest lub była tu dziewczyna, która tak jak ja miała zabieg i zaczęła starania po pierwszej miesiączce? Z jednej strony nie wierze żeby od razu się udało, ale z drugiej gdyby tak było, nie chce postąpić nieodpowiedzialnie i pluc sobie w twarz ze nie zaczekalam jeszcze trochę i ze macica do końca może być jeszcze niegotowa![]()
@coco07 kochana ja jestem po zabiegu i jak poszłam na kontrolę to wszystko ładnie się zagoilo, endometrium w normie ale lekarz zalecił odczekać dwa cykle jednak dodał, że jak się uda wcześniej to dziękować Bogu,więc przeciwwskazań nie było. To wszystko zależy od tego czy u Ciebie wszystko w środku wróciło do normy. Powiem Ci jeszcze, że pierwsza owulacja po poronieniu i po pierwszym okresie była obfita bardzo i szanse na zajście były duże tym bardziej, że organizm jeszcze był bardziej nastawiony na ciąże. Ja też psychicznie nie dokonca czułam się dobrze i ze zbliżenie też miałam problem. Minęło dużo czasu zanim się przekonałam.