reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dzoana88 wiesz co pewnie zrobię test za tydzień dla świętego spokoju. Teoretycznie owulacje kalendarzyk pokazuje mi dziś ale jak pisałam wcześniej to chyba już była i wtedy nie próżniowalismy i dziś może też coś podzialamy. Okres powinien przyjść 23.Nie nastawiam się na ciąże powiem Ci, że jakiś strach mnie dopadł i sama nie wiem. Na pewno o tym nie rozmawiamy, że staramy się i chce bo tamten cykl to było tylko o staraniach. Mąż już miał dosyć mojego gadania :) a jak tam u Ciebie?

Mi kalendarzyk pokazuje 17.01 owulacje. Wczoraj dosc mocno czulam kłucie w lewym jajniku dziś trochę cos jeszcze cmi. Czy to owulacja ? Nie mam pojecia. Dzis mam 11dc. Będę testować tydzień po Tobie [emoji6] mam nadzieję że się uda ale jeśli nie to też luzik. Zaczynamy niedługo remont to wpadniemy w wir pracy, może na dobre to wyjdzie. Zobaczymy co czas przyniesie. W kazdym badz razie działamy i dziś też coś podziałamy hehe [emoji16]

reklama
Dziewczynki moje drogie ja w imieniu admin. chciałam was poprosić o zgłaszanie uwag jeśli nie działa wam coś w apce. Abstrachujac od tego która była lapsza ;) Jest trochę uwag wiec proszę jeśli macie problem napiszcie mi priv a ja zadam wam parę pytań
Buziaczki :)

Dziewczynki moje drogie ja w imieniu admin. chciałam was poprosić o zgłaszanie uwag jeśli nie działa wam coś w apce. Apstrachujac od tego która była lapsza ;) Jest trochę uwag wiec proszę jeśli macie problem napiszcie mi priv a ja zadam wam parę pytań
Buziaczki :)
Zdublowałysmy się :-p na wszystkich wątkach :-p

@Dzoana88 to trzymam za nas kciuki, a nóż ten nowy rok przyniesie coś nowego :D
@Kaśka00 to niebawem i Ty dolacxysz do grona staraczek :) witamy Cię serdecznie :)

@gigi_ a jak tam u Ciebie ze staraniami? :)
Dziękuję serdecznie za powitanie. Trochę Was poczytałam i już nie czuję się taka samotna w tej sytuacji walki o dzidzi. Nie czuję się osamotniona w walce z problemem

Dziękuję serdecznie za powitanie. Trochę Was poczytałam i już nie czuję się taka samotna w tej sytuacji walki o dzidzi. Nie czuję się osamotniona w walce z problemem
Kochana, ja nigdy nie myślałam, że będę mieć takie problemy... Bym wyśmiała, jakby mi ktoś o tym wcześniej powiedział. Myślałam, że raz, dwa, trzy i jest bobo, a tu wcale nie. Jest katorga i płacz.

reklama
Kochana, ja nigdy nie myślałam, że będę mieć takie problemy... Bym wyśmiała, jakby mi ktoś o tym wcześniej powiedział. Myślałam, że raz, dwa, trzy i jest bobo, a tu wcale nie. Jest katorga i płacz.
Ależ ja tak samo. Nigdy mi nic nie dolegało. Zawsze zdrowa. W tamtym roku nagle Hashimoto no i problem z zajściem w ciążę. Rok starań i d..a. W szeregu badan niskie amh ale jeszcze niekrytyczne (sama się pocieszam). Ale nic co ma być to będzie. Postanowiłam nastawić się pozytywnie i już. Doly już przerabialiśmy.

Do góry