reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki1991 No rozumiem, ale skoro dopochwowo dziala glownie na szyjke to myslalam, ze doustnie ma tez jakies inne dzialania. Przeciez moglam zapytac. troche sie pogubilam, ale nie wazne :)

@Ela93 Ja nie robilam Ana wiec nie pomoge :( :*

Przepraszam jeśli jakoś agresywnie odebrałas mój post, nie miałam nic złego na myśli :* nie znam innej właściwości tej luteiny, poza tym że ma okropny smak :p a pytać oczywiście że możesz :) przecież zawsze odpowiem jeśli wiem coś na dany temat ;)

@roki_1991 dzięki za informację. Więc jutro wszystko zrobię i za 2 tygodnie będę miała wyniki akurat przed wizytą. I jestem ciekawa jaka będzie reakcja lekarza jak mu pokaże te badania.
Jeszcze ortodonta mnie czeka same wydatki ale tu już końcówka bo odcisk będę miała robiony i w grudniu już ściągam stały aparat w końcu 4 lata chodzenia w nim.

Proszę bardzo :) ja robiłam w innym labie akurat, bo diagnostyka nie miała przeciwciał które chciałam zrobić, więc poszłam gdzie indziej i jak już mnie kluli to zrobiłam też te ana :) i tam po prostu nie było ana4 więc o nich nie mam pojęcia żadnego ;)

reklama
Dostałam wczoraj okres. Po negatywnej becie i tak brałam duphaston żeby wydłużyć druga fazę ale i tak zaczęłam krwawić 13dpo.

No i teraz pytanie dziewczyny. Co teraz? Jak teraz zacząć brać znów duphaston w tym cyklu? W poprzednim cyklu owulacje miałam dopiero w 20dc

Przepraszam jeśli jakoś agresywnie odebrałas mój post, nie miałam nic złego na myśli :* nie znam innej właściwości tej luteiny, poza tym że ma okropny smak [emoji14] a pytać oczywiście że możesz :) przecież zawsze odpowiem jeśli wiem coś na dany temat ;)

Proszę bardzo :) ja robiłam w innym labie akurat, bo diagnostyka nie miała przeciwciał które chciałam zrobić, więc poszłam gdzie indziej i jak już mnie kluli to zrobiłam też te ana :) i tam po prostu nie było ana4 więc o nich nie mam pojęcia żadnego ;)
Spoko tez nie mialam nic zlego na mysli [emoji14]
:*

to moja pierwsza strata więc jestem ciemna i jeszcze nic nie badam :)
Najlepiej wybrać się do ginekologa przedstawić mu fakt i że potrzebujesz skierowanie na badania. Wtedy zapytaj się o witaminy. Też mam za sobą pierwszą stratę ale robię badania i narazie żadnych witamin nie biorę. Różnie z nimi bywa i możesz źle sobie dopasować

reklama
Najlepiej wybrać się do ginekologa przedstawić mu fakt i że potrzebujesz skierowanie na badania. Wtedy zapytaj się o witaminy. Też mam za sobą pierwszą stratę ale robię badania i narazie żadnych witamin nie biorę. Różnie z nimi bywa i możesz źle sobie dopasować

do lekarza ide za tydzien :)

Do góry