Oczekujaca123
Fanka BB :)
@takaja123 w luxmedzie mam pakiet od meza z pracy. Dosc obszerny, bo nawet rehabilitacje i masaz leczniczy , ćwiczenia mam w pakiecieDlatego już postanowiłam że zespół antyfosfolipidowy i Antykoagulant toczniowy zrobię resztę na inne rzeczy będę woła od niego na skierowanie
Badania lab wiadomo te bardziej podstawowe, ale np rezonans itp mam za darmo chco to droga diagnostyka.
Ale jelsi chodzi o badania laboratoryjne z krwi to ceny maja kosmosu za te co trzeba doplacac... za glupi magnez (lekarz zapomnial napisac na skierowaniu) i maz chcial dopłacić to 25zl... gdzie w innym lab 5-9zl...
A pakiet w Polmedzie wykupilam zeby do gin chodzic w zasadzie, zeby badania te w ciazy podstawowe miec za darmo ale to mam wykupione dodatkowe ubezpieczenie medyczne w interisk
@Ela93 jesli chodzi o chlamydie ureaplazme i mykoplazme to ja tez robilam wymaz z szyjki, tak mi doradzono, ze pewniejszy. Za caly pakiey wraz z pobranien w laboratorium zaplacilam 330zl
Tylko cytomegalie robilan z krwi igg i igm
@roki1991 mysle, ze gdyby cos bylo nie tak, lekarka zwrocila by na to uwage. Ja nie wiem czy mniejsza dawka luteiny moze dzialac na wolniejszy rozwoj dziecka.. wydaje mi sie , ze to dziala na szyjke, na same podtrzymanie ciazy na poczatku, ale tak to chyba wplywu nie nie ma :* ktory masz juz tc?
@