reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Najlepiej wybrać się do ginekologa przedstawić mu fakt i że potrzebujesz skierowanie na badania. Wtedy zapytaj się o witaminy. Też mam za sobą pierwszą stratę ale robię badania i narazie żadnych witamin nie biorę. Różnie z nimi bywa i możesz źle sobie dopasować
Tak ale prenatal uno nie powinien zaszkodzic. Zresztą kaza z nas powinna brac kwas foliowy w czasie staran , a najlepiej brac metylowany (folian) skoro nie wiemy czy jest mutacja czy nie a na pewno nie zaszkodzi ta forma jest lepsza dla wszystkich. Prenatal uno ma polowe metylowa polowe nie lekarze czesto go zalecaja przy mutacji ale trzeba kontrolowac wyniki. Co do suplementacji innych wit wstrzymalabym sie tak jak radzisz do wizyty u lekarza, zrobienia badan.
Mi np zelazo, ferytyne, magnez, potas, elektrolity, b12 zlecil rodzinny ;)

reklama
Aż dziwne bo ja miałam tak i tak usg aby zobaczyć czy wszystko się wyczyscilo. Ale po te tylko zadzwonił poinformował o wynikach badania histopatologicznego i mam się zjawić po okresie u niego.
Na nfz Tak nie ma [emoji23] teraz idę prywatnie na.usg właśnie sprawdzić czy wszystko tam jest.ok [emoji4]

reklama
Do góry