reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie, temat dotyczy mnie takze postanowiam do Was dolaczyc. zrobilam te wyniki i nie wiem co myslec. wszystko w normie. Czy ktos to przerabial ?
Ale jakie masz te wyniki? Wrzuć je to powiemy co i jak. Napewno z ta mutacja musisz iść do hematologa i genetyka. To że wyniki witamin są w normie to nie znaczy że są dobre, niestety.

reklama
@AngelAngelika mysle jak ci ulzyc. Jesli dobrze rozumuje, to bierzesz dupka. Stezenie progesteronu rosnie. Potem odstawisz i bedzie jak w cyklu, progesteron zacznie spadac i zacznie sie @.

@Destino Oby tak tez było Bo strasznie mnie to martwi tez stwierdził że mam grube endometrium ale ogolnie Wszystko ok...
Nie wiem do konca co to oznacza ale dodal ze w pażdzierniku mogę sie starac o Ciąże bo Owo minie 3miesiace no ale nie dostalam ani razu okresu .....Wiec nie wiem czy nie poczekac dluzej jak sadzisz?

Ostatnia edycja:
@kasiula222 w poniedziałek zobaczysz pewnie pęcherzyk w macicy i jeśli miałaś wczesną owu, to z zarodkiem. Stres i nerwy są zrozumiałe, przeżywam to samo - czytaj brak objawów, cycki żyją swoim życiem i też mnie to martwi. Bardzo się staram myśleć pozytywnie i choć nie cały czas mi to wychodzi, to tobie też polecam znaleźć jakiś pozytyw ;) bo musi być dobrze :)
@Destino ja też miałam późną owu, bo 16-17dc także wiem że na serduszko mam czas. Pęcherzyk jest w macicy więc chociaż nie będę sobie wkręcac cp.
@kb.karola90 przydałoby się takie usg 24 na dobę :D tylko że na moim etapie nic nie będzie widać.. U ciebie było już serduszko na wizycie, to trochę inaczej ;)
@AngelAngelika wg mnie desTino ma rację. Po odstawieniu progesteronu powinna przyjść @. A tym grubym endo bym się nie martwiła, bo skoro taki długi cykl to zdążyło mocno urośnac, ale po @ powinno wrócić do normy. Także spokojnie weź ten progesteron do końca i poczekaj na @

@kasiula222 w poniedziałek zobaczysz pewnie pęcherzyk w macicy i jeśli miałaś wczesną owu, to z zarodkiem. Stres i nerwy są zrozumiałe, przeżywam to samo - czytaj brak objawów, cycki żyją swoim życiem i też mnie to martwi. Bardzo się staram myśleć pozytywnie i choć nie cały czas mi to wychodzi, to tobie też polecam znaleźć jakiś pozytyw ;) bo musi być dobrze :)
@Destino ja też miałam późną owu, bo 16-17dc także wiem że na serduszko mam czas. Pęcherzyk jest w macicy więc chociaż nie będę sobie wkręcac cp.
@kb.karola90 przydałoby się takie usg 24 na dobę :D tylko że na moim etapie nic nie będzie widać.. U ciebie było już serduszko na wizycie, to trochę inaczej ;)
@AngelAngelika wg mnie desTino ma rację. Po odstawieniu progesteronu powinna przyjść @. A tym grubym endo bym się nie martwiła, bo skoro taki długi cykl to zdążyło mocno urośnac, ale po @ powinno wrócić do normy. Także spokojnie weź ten progesteron do końca i poczekaj na @
Ja też miałam puzna owulację 16-17 dzień bo robiłam testy i wtedy też bobo robione:) więc jeszcze poczekam na serduszko do połowy września

@kasiula222 ja testów owu nie robiłam, ale cykle zawsze dłuższe i czułam tą owu tym razem ;) teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość i pokłady pozytywnego myślenia! ;)
Szkoda że ten czas tak się ciągnie jak się czeka ...jej rano wstaje taka zestresowana że aż mi się wymiotować chce ...ale zjem śniadanie i będzie lepiej

reklama
Do góry