reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie, temat dotyczy mnie takze postanowiam do Was dolaczyc. zrobilam te wyniki i nie wiem co myslec. wszystko w normie. Czy ktos to przerabial ?
Ale jakie masz te wyniki? Wrzuć je to powiemy co i jak. Napewno z ta mutacja musisz iść do hematologa i genetyka. To że wyniki witamin są w normie to nie znaczy że są dobre, niestety.

reklama
@AngelAngelika mysle jak ci ulzyc. Jesli dobrze rozumuje, to bierzesz dupka. Stezenie progesteronu rosnie. Potem odstawisz i bedzie jak w cyklu, progesteron zacznie spadac i zacznie sie @.

@Destino Oby tak tez było Bo strasznie mnie to martwi tez stwierdził że mam grube endometrium ale ogolnie Wszystko ok...
Nie wiem do konca co to oznacza ale dodal ze w pażdzierniku mogę sie starac o Ciąże bo Owo minie 3miesiace no ale nie dostalam ani razu okresu .....Wiec nie wiem czy nie poczekac dluzej jak sadzisz?

Ostatnia edycja:
@kasiula222 w poniedziałek zobaczysz pewnie pęcherzyk w macicy i jeśli miałaś wczesną owu, to z zarodkiem. Stres i nerwy są zrozumiałe, przeżywam to samo - czytaj brak objawów, cycki żyją swoim życiem i też mnie to martwi. Bardzo się staram myśleć pozytywnie i choć nie cały czas mi to wychodzi, to tobie też polecam znaleźć jakiś pozytyw ;) bo musi być dobrze :)
@Destino ja też miałam późną owu, bo 16-17dc także wiem że na serduszko mam czas. Pęcherzyk jest w macicy więc chociaż nie będę sobie wkręcac cp.
@kb.karola90 przydałoby się takie usg 24 na dobę :D tylko że na moim etapie nic nie będzie widać.. U ciebie było już serduszko na wizycie, to trochę inaczej ;)
@AngelAngelika wg mnie desTino ma rację. Po odstawieniu progesteronu powinna przyjść @. A tym grubym endo bym się nie martwiła, bo skoro taki długi cykl to zdążyło mocno urośnac, ale po @ powinno wrócić do normy. Także spokojnie weź ten progesteron do końca i poczekaj na @

@kasiula222 w poniedziałek zobaczysz pewnie pęcherzyk w macicy i jeśli miałaś wczesną owu, to z zarodkiem. Stres i nerwy są zrozumiałe, przeżywam to samo - czytaj brak objawów, cycki żyją swoim życiem i też mnie to martwi. Bardzo się staram myśleć pozytywnie i choć nie cały czas mi to wychodzi, to tobie też polecam znaleźć jakiś pozytyw ;) bo musi być dobrze :)
@Destino ja też miałam późną owu, bo 16-17dc także wiem że na serduszko mam czas. Pęcherzyk jest w macicy więc chociaż nie będę sobie wkręcac cp.
@kb.karola90 przydałoby się takie usg 24 na dobę :D tylko że na moim etapie nic nie będzie widać.. U ciebie było już serduszko na wizycie, to trochę inaczej ;)
@AngelAngelika wg mnie desTino ma rację. Po odstawieniu progesteronu powinna przyjść @. A tym grubym endo bym się nie martwiła, bo skoro taki długi cykl to zdążyło mocno urośnac, ale po @ powinno wrócić do normy. Także spokojnie weź ten progesteron do końca i poczekaj na @
Ja też miałam puzna owulację 16-17 dzień bo robiłam testy i wtedy też bobo robione:) więc jeszcze poczekam na serduszko do połowy września

@kasiula222 ja testów owu nie robiłam, ale cykle zawsze dłuższe i czułam tą owu tym razem ;) teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość i pokłady pozytywnego myślenia! ;)
Szkoda że ten czas tak się ciągnie jak się czeka ...jej rano wstaje taka zestresowana że aż mi się wymiotować chce ...ale zjem śniadanie i będzie lepiej

reklama
Do góry