reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AngelAngelika przypomnij mi proszę jak długo bierzesz ten progesteron? Spokojnie, każdy organizm jest inny i każda z nas po poronieniu inaczej dostaje @. Nie denerwuj się :*
Ja po drugim poronieniu dostałam okres po 3tyg, następny przyszedł niby po 4-5 tyg, a potem znowu była cisza długa i chodziłam do gin bo nie miałam pojęcia co jest grane. Ciąża też odpadała. @ przyszła po ponad 5tyg a potem wróciło już do normy.

biore dupaston 6dzien /a mam brac 10dni i koniec
Mija 7tydzien okresu brak ...

reklama
Ja dziś też staram się odgonić czarne myśli, bo piersi są mniejsze i mniej bolesne. A tak, wiem że tak może być, ale co z tego jak podświadomość robi swoje...
@kb.karola90 kiedy miałaś OM??

Ja dziś też staram się odgonić czarne myśli, bo piersi są mniejsze i mniej bolesne. A tak, wiem że tak może być, ale co z tego jak podświadomość robi swoje...
@kb.karola90 kiedy miałaś OM??
21.07, a dlaczego pytasz?
Tymi piersiami się nie przejmuj, mnie np od rana praktycznie wcale bolą i są miękkie a wieczorem i w nocy bolą na maksa i są twarde...

reklama
Do góry