roki_1991
Fanka BB :)
@kasiula222 u mnie też. Oba były zatrzymane. Tak, biorę luteine podjęzykową 2x3 tabletki. I zastrzyki z neoparin 0.4 raz dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz na wizycie ci dał luteinę czy wcześniej już brałaś ? Mam nadzieję że mi też da oprucz zastrzyków@kasiula222 u mnie też. Oba były zatrzymane. Tak, biorę luteine podjęzykową 2x3 tabletki. I zastrzyki z neoparin 0.4 raz dziennie
Zupelnie uczciwie powiem, ze dzis mam 7+3 tc i mialam juz 4 usg, panikara ze mnie jakich malo. Bez dopplera bo naczytalan sie, ze szkodzi.Pol żartem pół serio...a można usg robić codziennie?? Haha
Wow 4 USG no to ładnie . ) Pewnie widzialas już serduszko ? Ja myślę że jak zobaczę to będę spokojniejsza . Bo w tamtej ciąży nie było mi dane nawet karty ciąży nie miałam ..Zupelnie uczciwie powiem, ze dzis mam 7+3 tc i mialam juz 4 usg, panikara ze mnie jakich malo. Bez dopplera bo naczytalan sie, ze szkodzi.
@roki_1991 @kb.karola90 @kasiula222 widze ze wszystkie w czworke mamy schiza na poczatku, zobaczymy do kiedy ten strach bedzie nam towarzyszyl. Nie wiem jak Wy, ja jeszcze nie umiem sie pozytywnie nastawic, ale moze niebawem sie uda
Powiedzialabym, ze lekarze mnie traktuja jak kosmitke ^^ dwa pierwsze zaliczylam w 5 tyg, bo mialam ogromne bóle i pojechalam na ip. Potem w 6 tyg i jeszcze wczoraj, ale wczoraj to glownie po l4 poszlam, wiec to byl cel tej wizyty. Teraz czekam 2 tygodnie na kolejne, mam 14 wrzesnia. Serducho widzialam w 6 +1 dniu.Wow 4 USG no to ładnie . ) Pewnie widzialas już serduszko ? Ja myślę że jak zobaczę to będę spokojniejsza . Bo w tamtej ciąży nie było mi dane nawet karty ciąży nie miałam ..
@kasiula222 tak, jestem po dwóch poronieniach. Niestety dzieci nie mam... A co do nakręcania to jeśli pozytywnie to ja
Ja postanowiłam od dzisiaj wyluzować. Mam meeeeega objawy, nic prócz tych plamien sprawdzonych u dwóch lekarzy się nie dzieje. Także stres może tylko pogorszyć sprawę. Dlatego postanowiłam juz "tam" nie zaglądać co 5 minut coś mi się wydaje że te plamienia były od stresu a potem się stresowałam ze są dlatego nadal były. Dlatego odpuszczam dla dobra mojego BąbelkaZupelnie uczciwie powiem, ze dzis mam 7+3 tc i mialam juz 4 usg, panikara ze mnie jakich malo. Bez dopplera bo naczytalan sie, ze szkodzi.
@roki_1991 @kb.karola90 @kasiula222 widze ze wszystkie w czworke mamy schiza na poczatku, zobaczymy do kiedy ten strach bedzie nam towarzyszyl. Nie wiem jak Wy, ja jeszcze nie umiem sie pozytywnie nastawic, ale moze niebawem sie uda
Też się zastanawiam nad detektorem ale to wiadomo ze.troszkę. później i poproszę o wyjaśnienie ostatniego zdania bo nie zrozumiałam@Paulinax bezwzglednie lezec i brac luteine dopochwowa. Nawet do lekarza pierwszego kontaktu niech m leci po recepte. Moglabym ci listek wyslac, ale za nim to dojdzie... a skad jestes? Bo ja z Krakowa
@kb.karola90 kazda marzy o domoeym usg. Lepiej tak czesto nie robic. Inne dziewczyny ratuja sie detektorem tetna plodu. Tylko jak nie znajdziesz bicia serca to dopiero stresior. No i lspie od 12tc
@AngelAngelika trudno teraz powiedziec. Trzeba poczekac na @. Mozesz miedzy 3-5 dc zrobic badanie hormonow lh, fsh, estradiol, prolaktyna, sprawdz tez sobie tarczyce w razie w. Te hormony pokarza co sie dzieje z cialem i czy bedzie szansa na owulacje. Mnie dziwi, ze lekarze tego nie kontroluja. Z autopsji wiem, ze po poronieniu cialo potrzebuje kilku cykli by dojsc do siebie. To nie przeszkadza w staraniom o tyle, ze ciaza moze nie zaskoczyc, ale starac sie jak najbardziej mozecie. W koncu jest tyle dziewczyn, ktorym od razu sie udalo zajsc i donosic spokojnie ciaze.
@roki_1991 masz pecherzyk z cialkiem zoltym, to bardzo dobrze rokuje. Wiem, ze ciezko, ale spokojnie. A cycki... od 5tc flaczeja. Ja teraz to w ogole nic nie czuje bo karmie piersia. Brzuch nic nie boli. I gdyby nie krwawienie i wizyty, aaaa... i cholerne mdlosci od 6tc, ktore niestety raz sa, a raz nie, to nie wiedzialabym, ze jestem w ciazy.