reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witałem się juz kiedys, a na bieżąco Was podczytuje. Jestem po stracie. Ciąża zatrzymała się w 6tc..
Zaczęłam z ciekawości robić sobie w ogole testy owulacyjne i zglupialam. Nigdy kreska nie wychodziła tak mocna jak kontrolna , ale teraz juz nie wiem... czy którykolwiek jest w ogole pozytywny ?Zobacz załącznik 884451

Kiedy straciłaś dzidzie ?

@shawty19 no Niezle jajca z tymi Twoimi testami mi nawet pozytywny taki nie wychodzil, niestety w tym przypadku nie pomoge, moze by gina sie spytać? Moze cos z hormonami sie dzieje ale pewnie nie , nie chce Ci siac paniki bo na hormonach sie nie znam ale predzej jest w druga strone czyli testy nie biale a owulka jest a tu to nie wiem...o_O

@shawty19 no Niezle jajca z tymi Twoimi testami mi nawet pozytywny taki nie wychodzil, niestety w tym przypadku nie pomoge, moze by gina sie spytać? Moze cos z hormonami sie dzieje ale pewnie nie , nie chce Ci siac paniki bo na hormonach sie nie znam ale predzej jest w druga strone czyli testy nie biale a owulka jest a tu to nie wiem...o_O

W poniedziałek mam lekarza to dopytam o co właściwie może chodzić. Ale zagadkę mam niesamowitą co jest grane ...

A ja wam powiem ze jak byłam w ciąży i beta była wysoka to test owu dziwnie mi pokazywał tez dwie kreski . Dopiero jak beta spadła to pokazał jedna a teraz mam owu i znów dwie krechy i usg potwierdzające owu. A jestem dwa tyg po zabiegu

Widzisz..przynajmniej macie plan działania. Mój kazał mi porobić badania po poronieniu i potem od 2@ się starać i przyjść jak się uda:/ Trochę zła jestem, bo wie że miałam mega problemy z owulacją i nic. Czary Mary i się pojawi.
Jeszcze mnie Teściowa wkurzyła...no powiedz jesteś już w ciąży, no mi możesz powiedzieć ( pomijam, że cała rodzina by wiedziała od razu) ale miałam chęć powiedzieć klasnę i będę w ciąży;/ jeszcze w sb jedziemy tam na urodziny mojego T chrześniaka i bedzbę gadanie...grrr;//
U mnie wokoło pełno kobiet z dziećmi i z brzuchami.

A ja mam takie pytanie do was kochane które miały łyżeczkowanie i zalecenia zeby dwa cykle odczekać.. czy w tym czasie się zabezpieczalyscie? Ja wczoraj poraz pierwszy przytulalam się z mężem po zabiegu i to był stres ze względu na owu.. bez zabiezpieczenia tzn przerywany był. Czytałam wiele ze niektóre zachodziły w cyklu po zabiegu ale jakoś mam stracha teraz ;(

A ja mam takie pytanie do was kochane które miały łyżeczkowanie i zalecenia zeby dwa cykle odczekać.. czy w tym czasie się zabezpieczalyscie? Ja wczoraj poraz pierwszy przytulalam się z mężem po zabiegu i to był stres ze względu na owu.. bez zabiezpieczenia tzn przerywany był. Czytałam wiele ze niektóre zachodziły w cyklu po zabiegu ale jakoś mam stracha teraz ;(
My używalismy prezerwatyw

reklama
Do góry