1
183785
Gość
:-)Ja to całkowicie rozumiem bo mam kota przytulaka maine coona :-) mam kogo wziąć na ręce [emoji5] Zobacz załącznik 884174
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)Ja to całkowicie rozumiem bo mam kota przytulaka maine coona :-) mam kogo wziąć na ręce [emoji5] Zobacz załącznik 884174
Piekne to malo powiedziane wyszlo CUDOWNIE .@muza_ton doskonale cię rozumiem ja też ledwo żyję w te upały a niestety trzeba powoli się szykować na przyjście na świat malucha. Ja też powoli wszystko piorę i szykuję, trzeba wykorzystać pogodę że wszystko może spokojnie wyschnąć na słoneczku. W rzucam obiecane fotki łóżeczko odnawiane - malowane, a całość pościeli do łóżeczka i ta druga z minky do wózka szyta własnoręcznie Jak wyszło ? Zobacz załącznik 884193 Zobacz załącznik 884194 Zobacz załącznik 884195