reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witałem się juz kiedys, a na bieżąco Was podczytuje. Jestem po stracie. Ciąża zatrzymała się w 6tc..
Zaczęłam z ciekawości robić sobie w ogole testy owulacyjne i zglupialam. Nigdy kreska nie wychodziła tak mocna jak kontrolna , ale teraz juz nie wiem... czy którykolwiek jest w ogole pozytywny ?Zobacz załącznik 884451

Kiedy straciłaś dzidzie ?

@shawty19 no Niezle jajca z tymi Twoimi testami mi nawet pozytywny taki nie wychodzil, niestety w tym przypadku nie pomoge, moze by gina sie spytać? Moze cos z hormonami sie dzieje ale pewnie nie , nie chce Ci siac paniki bo na hormonach sie nie znam ale predzej jest w druga strone czyli testy nie biale a owulka jest a tu to nie wiem...o_O

@shawty19 no Niezle jajca z tymi Twoimi testami mi nawet pozytywny taki nie wychodzil, niestety w tym przypadku nie pomoge, moze by gina sie spytać? Moze cos z hormonami sie dzieje ale pewnie nie , nie chce Ci siac paniki bo na hormonach sie nie znam ale predzej jest w druga strone czyli testy nie biale a owulka jest a tu to nie wiem...o_O

W poniedziałek mam lekarza to dopytam o co właściwie może chodzić. Ale zagadkę mam niesamowitą co jest grane ...

A ja wam powiem ze jak byłam w ciąży i beta była wysoka to test owu dziwnie mi pokazywał tez dwie kreski . Dopiero jak beta spadła to pokazał jedna a teraz mam owu i znów dwie krechy i usg potwierdzające owu. A jestem dwa tyg po zabiegu

Widzisz..przynajmniej macie plan działania. Mój kazał mi porobić badania po poronieniu i potem od 2@ się starać i przyjść jak się uda:/ Trochę zła jestem, bo wie że miałam mega problemy z owulacją i nic. Czary Mary i się pojawi.
Jeszcze mnie Teściowa wkurzyła...no powiedz jesteś już w ciąży, no mi możesz powiedzieć ( pomijam, że cała rodzina by wiedziała od razu) ale miałam chęć powiedzieć klasnę i będę w ciąży;/ jeszcze w sb jedziemy tam na urodziny mojego T chrześniaka i bedzbę gadanie...grrr;//
U mnie wokoło pełno kobiet z dziećmi i z brzuchami.

A ja mam takie pytanie do was kochane które miały łyżeczkowanie i zalecenia zeby dwa cykle odczekać.. czy w tym czasie się zabezpieczalyscie? Ja wczoraj poraz pierwszy przytulalam się z mężem po zabiegu i to był stres ze względu na owu.. bez zabiezpieczenia tzn przerywany był. Czytałam wiele ze niektóre zachodziły w cyklu po zabiegu ale jakoś mam stracha teraz ;(

A ja mam takie pytanie do was kochane które miały łyżeczkowanie i zalecenia zeby dwa cykle odczekać.. czy w tym czasie się zabezpieczalyscie? Ja wczoraj poraz pierwszy przytulalam się z mężem po zabiegu i to był stres ze względu na owu.. bez zabiezpieczenia tzn przerywany był. Czytałam wiele ze niektóre zachodziły w cyklu po zabiegu ale jakoś mam stracha teraz ;(
My używalismy prezerwatyw

reklama
Do góry