Hej
Strasznie ciężko mi Was ogarnąć podczytuję , ale nie jestem w stanie odpisac
@gabrika gratulacje
)
@Totois30 przede wszystkim mózg... jak będziesz się ciągle nakręcac to nie zajdziesz , wiem po sobie
odpuść nie obliczaj , sexy co 2 dzień i ma być ...bez spiny najlepszy lek na zajście , jesli wszystko w środku jest ok
@AgaB33 lacibios femina kup sobie tez probiotyk jest bezpieczny dla kobiet w ciąży a sam żel to za mało
wgl probiotyk mozesz brac całą ciążę raz w tyg
@Olasec Twoje tyg tak śmigają , że nie idzie nadążyć hehe ;*
@Marika92 Ty tak samo juz tyle tygodni jeju
)
@olaa90 rejestruj się już do Prokocimia na badania , bo tam też ciężko o termin a robia 2 razy w miesiącu te badania co on zapisuje ...zawsze można odwołać albo komus oddać termin
Kibicuję wszystkim :**
Ja dzisiaj jadę po receptę na metforminę
w zasadzie endo mówił ,że moje wyniki to jeszcze nie IO , ale ze względu na poronienia mi przepisze mała dawkę
Co więcej dzwoniłam na centrale do Krakowa , i miła Pani załatwiła mi wyniki kariotypów do końca tygodnia , a termin mieliśmy na 8lutego najwczesniej , przy czym ja nie spie po nocach i mnie to nerwowo wykańcza ... jestem strasznie wdzięczna tym kobitkom , że mi to ogarną ...będzie wóz albo przewóz ...boje sie jak nie wiem . W poniedziałek wizyta u P to już będe wiedzieć czy jest sens leczenia czy nie . No to tak w skrócie co u mnie