reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczynki[emoji4]ja na prawde bardzo ale to bardzo Was przepraszam ale jak wiecie u mnie na prawde duzo sie dzieje/dzialo.
Raz ,ze pocztakiem grudnia dlaej chodzilam do pracy,dwa tesciowej wykryli poczatkiem grudnia guza mozgu i miala operacje,trzy moj brat mial podejrzenie chory szpiku(na szczescie w porzadku)
Potem Swieta i bylam chora bardzo plus mega sie urobilam na Swieta bo robilysmy same mega duza Wigilie i Swieta.
Byla tez moja siostra w odwiedzinach z Holandii z corrczka 2 miesieczna i na prawde ciezko mi to wszytsko ogarnac.
O reszcie obowiazkow to nawet nie mowie bo szok[emoji4]

Ale tak z Asia jestesmy spakowane,poprasowane i czekamy[emoji4]
Poltora tyg temu miala na wizycie 2800 takze rosnie zabka .
Mamy 37t3d wiec rodzic mozemy juz ale kiedy to nadejdzie to niewiadomo[emoji4]

@Calineczka24 @Destino alez macie piekne zgrabne brzusie[emoji7]

@Olasec gratuluje[emoji5]zdjecia nie widze ale wierze ,ze jest cudny[emoji5]

@Katarina91 ten wozek z rmf jest okropny ,zolta spcerowka z logo rmf fm haha [emoji23]
Ja przytylam ok 10 kg poki co[emoji4]

Gratuluje wszytskim pieknych bet[emoji8]

Caluje Was wszytskie[emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ehh i mnie dziś dopadła chandra. Wstawać mi się nie chce z łóżka. Śniły mi się w nocy jakieś głupoty związane z ciążą :/ w dodatku wcale mi te bóle nie przechodzą:/ mam wrażenie że zaraz @dostanę :(
@AgaB33 ja zmęczenia nie odczuwam bo sporo w ciągu dnia odpoczywam

@Funia90 faktycznie zawirowanie. A swoją drogą to w sumie cieszy, że masz tyle siły, że możesz być na tak wysokich obrotach. A i Asieńka musi być bardzo silnym, zdrowym dzieciaczkiem. Bierze przykład z mamy. Oj, też bym tak chciała, a tu chuchaj, dmuchaj i nie wzdychaj za mocno mam wrażenie, bo Luteina dołem wyleci;)

@membaris, witam w klubie, też takie sny przerabiam, ale to są tylko sny oparte na naszych lękach, nie żadne prorocze.Brzuch też mnie boli, czasem naprawdę mam wrażenie, że @ idzie, był czas, że jajniki nie dawały mi spokoju. Też się martwię. Jednak staram się te złe myśli odsuwać, biorę wtedy magnez, kładę się na chwilę, modlę (co mnie bardzo wycisza i daje siłę), odwracam uwagę i jakoś mija kolejny dzień.
Masz ładne wyniki bety, masz leki, jesteś pod kontrolą lekarza. Robisz wszystko, co się da. Spokojnie, kochana. Tylko spokojnie.

@ivvonka kochana wiesz nie jestem teraz na biezaco ale masz palmienia?
Ja mialam ogromnego krwiaka do 12 tc lezalam takze kolorowo nie bylo[emoji4]wstawalam tylko na siku.
Ktory tydzien u Was?[emoji4]

@Funia90 ooo to muszę Cię znać od 13, bo mi się kojarzysz ze źródłem energii szybkoodnawialnej.
U mnie 7 tydz. od o.m. Co do plamień, po usg się trafiło odrobinę brudzenia ale lekarz uprzedził, że mogą być takie niewielkie z racji kształtu macicy i umiejscowienia w niej zarodka. Mam dzwonić jeśli się nasilą lub zmienią kolor. W tej chwili jest czysto i nic tam się nie dzieje. A Ty bierzesz zastrzyki? Czy nie brałaś?

@ivvonka ze mnie sie lalo jak z kranu ,krwia.
Tak,tak bo ja wulkan energii jestem i pewnie doszlas pozniej jak juz bylam po akcji kiszenie koldry w najwieksze upaly[emoji14]
Nic sie nie martw bedzie dobrze[emoji5]
Heparyne biore od 26 dc do dzis,juz sie przyzwyczailam choc w taki napiety brzusio ze zrostami gorzej sie wbija[emoji4]ale dasz rade

@membaris w okolicach @brzuch pobolewa, on tak moze bolec nawet do 8tc. A nawet moze wystapic plamienie czy lekkie krwawienie. Trzeba wtedy skonsultowac z lekarzem, ale nie myslec od razu o najgorszym. Trzymam za was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] glowa do gory bo twoj nastroj wplywa na maluszka i dobre zagniezdzanie

@ivvonka po badaniu rzeczywiscie tak sie zdarza, bo rozpulchniona szyjka jest mocno ukrwiona i wrazliwa bardzo.

Jestescie dzielne dziewczyny, a po przejsciach poczatki sa najtrudniejsze. Potem przychodzi radosc. Doczekacie tej chwili [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 no bo się trochę martwiłam ale @Destino mnie uspokoiła mówiąc że zabiefana jesteś. Bardzo dobrze że u Was wszystko w porządku że Asienka twardo suę trzyma mamusi. Niech sobie tam jeszcze posiedzi. Ja też mam zastrzyki i brzuch fioletowy. Ale to autentycznie mi to nie idzie. Dziś po wyjęciu igły krew się wylała. To niedaleko blizny po wyrostku i igla ciężko wchodziła może stąd ta krew. Może i wózek rmf brzydki ale jaki byłby lans ;-) najważniejsze że u teściowej i brata wszystko dobrze. A ten wycinek juz badali? Czemu aż trzy razy operacja? Wyszła juz do domu? U mnie 7t2d

@membaris nie przejmuj się na zapas. Tydzień temu to oba jajniki mnue tak bolały ze nawet przekręcić się z boku na bok nie mogłam. To tam wszystko rośnie i mozesz mieć odczucia zbliżone do tycg na @. Ale ważne że @ ani plamień nie ma więc się nie zamartwiaj.

Ja już rosół prawie gotowy. Choinkę muszę dziś rozebrać

reklama
@Funia90 grunt, że to co najgorsze jest za Tobą a energia przyda się na kupki, pieluszki i inne dzidziusiowe gadżety.;)
Już trochę się ogarnęłam z zastrzykami, chociaż często się zdarza, że jak wyciskam płyn to zamykam oczy, bo widok rosnącej górki nie jest tym, co mnie kręci.

@Destino, dokładnie tak jest. Już się w tym połapałam, ale mimo to, to zawsze widok koloru innego niż niewidoczny nie jest tym, co tygryski lubią najbardziej.

Do góry