reklama
Tak jak Funia90 mówi, wszystko powinnaś mieć @olaa90 w umowie z ubezpieczycielem zawarte. Co podlega odszkodowaniu, jeśli o ciążę chodzi to wiem że każdy ubezpieczyciel ma inne warunki i inny okres od którego liczą ciążę że tak to ujme... Więc zajrzyj może w dokumenty tam powinno to być zawarte
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Paulinax
Fanka BB :)
My z mężem też będziemy starać się o odszkodowanie, lecz podobno zależy to od ubezpieczalni.Dzień doberek wszystkim ;*
dziewczyny kochane powiedzcie mi czy orientujecie się,czy jak już będę miała wynik z Genesis ciąża 8tyg będzie płeć to czy mogę sie starać o odszkodowanie? Tylko wiąże się to z tym pewnie,ze będę musiała zarejestrować zarodek tak? W poprzedniej ciąży nie dostałam nic z ubezpieczenia,a teraz skoro będzie płeć określona to chyba jest taka możliwość tak? Pytam bo nie chce znać płci i mój P będzie się tym zajmował,tylko muszę go pokierować... któraś z was wogole to robiła?
PZU podobno wypłaca bez problemu, lecz my mamy niestety w Warcie i raczej nic z tego nie wyjdzie...
Pamiętaj, że również przysługuje Ci urlop macierzyński 8 tygodniowy, wystarczy zarejestrować martwe dziecko w USC .
Funia90
@ola90 u mnie na pewno bylo po 22 tygodniu .
Sprawdz owu ale watpie:/
W ogole to nie wiem czy ktorakolwiek firma wyplaca za „wczesne” ,ze tak to nazwe poronienia.
Wiem,ze ten urlop jest i wtedy jakas kaska ,kiedys slyszlam ,ze cos ponad 3000 ale mowie ja nie korzystalam wiec nie chce tez przeklamac[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sprawdz owu ale watpie:/
W ogole to nie wiem czy ktorakolwiek firma wyplaca za „wczesne” ,ze tak to nazwe poronienia.
Wiem,ze ten urlop jest i wtedy jakas kaska ,kiedys slyszlam ,ze cos ponad 3000 ale mowie ja nie korzystalam wiec nie chce tez przeklamac[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roxie123
@ivvonka dziś szarlotkę robię [emoji4]
@Calineczka24 czekam na Twojego bobasa [emoji8]
@olaa90 tak trzeba zarejestrować bez problemu dostaniesz odszkodowanie tylko jest numer też taki co mozna zapytać o procedurę cała
@Funia90 u Ciebie ciało przygotowuje się do porodu [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Calineczka24 czekam na Twojego bobasa [emoji8]
@olaa90 tak trzeba zarejestrować bez problemu dostaniesz odszkodowanie tylko jest numer też taki co mozna zapytać o procedurę cała
@Funia90 u Ciebie ciało przygotowuje się do porodu [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Paulinax
@Paulinax ja w PZU mam, nie ma właśnie napisanego od którego tyg to uznają - Czy nie właśnie tak jak Funia90 napisała,ze po 20tyg... urlopu nie chce...
Wydaje mi się, że PZU wypłaci.@Paulinax ja w PZU mam, nie ma właśnie napisanego od którego tyg to uznają - Czy nie właśnie tak jak Funia90 napisała,ze po 20tyg... urlopu nie chce...
Ja cały czas zastanawiam się, co zrobić, gdy skończy mi się zwolnienie poszpitalne .
Jakoś nie wyobrażam sobie wrócić do pracy..
Nie jestem psychicznie gotowa ...