reklama
Olasec
Fanka BB :)
A ja mam dziś zupełne rozbicie... Chyba za dużo ostatnio wszystkiego... osłabiona jestem i fizycznie i psychicznie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Co się dzieje Kochana? Może winko z mężem pomoże? A jak sytuacja z babką?
Doczytałam, stresa masz. Ja i tak Cię podziwiam i wierzę, że badania będą dobre:*
@ivvonka ja też mam bardzo małe piersi. W rodzinie wszyscy pokaźne a ja tylko malutkie b. Ale w ciąży urosły trochę i podczas kp też są duże, potem wróciły do normalności w dodatku sflaczały.
@membaris mi na bóle w dole brzucha lekarz kazał ciągle brać duphaston i magnez i jest lepiej.
@kari21 super, że u Ciebie lepiej jesteś bardzo ładną kobietą
Ostatnia edycja:
Calineczka24
muza_ton
roxie123
@AgaB33 eh kto to wie jak to będzie ale muszę byc dobrej myśli a jak się czujesz?
A ja zrobiłam pizzerki różyczki wszystkim pękają brzuchy [emoji16][emoji23]
Troszkę ser się spiekl ale marudy taki chcieli więc no musiałam przetrzymać w piekarniku xD
A ja zrobiłam pizzerki różyczki wszystkim pękają brzuchy [emoji16][emoji23]
Troszkę ser się spiekl ale marudy taki chcieli więc no musiałam przetrzymać w piekarniku xD
Totois30
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
anja93
@AgaB33 ja tak mam , ze szybko sie mecze ale staram sie nie robic tez nic zebym sie jakos przemeczala. Mam tez lekkie zawroty glowy tzn tak sie czuje jakos slabiej, ale zwalam to tez na pogode. Nie mam poki co zadnych objawow ciazy, nie mdli mnie, cycki normalne..wiec nawet glosno nie mowie slowa ciaza. Nie przyzwyczajam sie bo roznie moze byc.ostatnio tez objawow nie mialam i okazalo sie ze ciaza sie nie rozwija...
Dzisiaj mam jakąs taką chandre..
Dzisiaj mam jakąs taką chandre..