reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja mam dziś zupełne rozbicie... Chyba za dużo ostatnio wszystkiego... osłabiona jestem i fizycznie i psychicznie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Co się dzieje Kochana? Może winko z mężem pomoże? A jak sytuacja z babką?
Doczytałam, stresa masz. Ja i tak Cię podziwiam i wierzę, że badania będą dobre:*

@ivvonka ja też mam bardzo małe piersi. W rodzinie wszyscy pokaźne a ja tylko malutkie b. Ale w ciąży urosły trochę i podczas kp też są duże, potem wróciły do normalności w dodatku sflaczały.

@membaris mi na bóle w dole brzucha lekarz kazał ciągle brać duphaston i magnez i jest lepiej.

@kari21 super, że u Ciebie lepiej :) jesteś bardzo ładną kobietą:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny skończyłam lepić :)
Doczytam Was później bo teraz zjemy i idę się szykować na urodzinki :)
20180106_143415.jpg

Wyszło 73 pierogi :D z mięsem :)

Załączniki

• 20180106_143415.jpg
    20180106_143415.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 316
@Olasec ja juz na swoim jestem takze babka poszła w zapomnienie troche ;) nie widuje jej i mam spokój :) a co sie dzieje... troche hormony okresowe i stres przed wynikami

@AgaB33 eh kto to wie jak to będzie ale muszę byc dobrej myśli a jak się czujesz?

A ja zrobiłam pizzerki różyczki wszystkim pękają brzuchy [emoji16][emoji23]
Troszkę ser się spiekl ale marudy taki chcieli więc no musiałam przetrzymać w piekarniku xD
1515254204-9a73ecda92c5db23-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 ja bardzo szybko sie meczylam, wszystko musiałam robic na spokojnie a w cwiczeniach tez duzo przerw a jak wstawalam za szybko to czarno przed oczami i zawroty ze nie wiem ;)

A to jeszcze zlota myśl Stanislawa Lema dla wszystkich i @roxie123 ;)

Załączniki

• 26169663_1804225816286395_2418814873327081971_n.png.jpg
    26169663_1804225816286395_2418814873327081971_n.png.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama
@AgaB33 ja tak mam , ze szybko sie mecze ale staram sie nie robic tez nic zebym sie jakos przemeczala. Mam tez lekkie zawroty glowy tzn tak sie czuje jakos slabiej, ale zwalam to tez na pogode. Nie mam poki co zadnych objawow ciazy, nie mdli mnie, cycki normalne..wiec nawet glosno nie mowie slowa ciaza. Nie przyzwyczajam sie bo roznie moze byc.ostatnio tez objawow nie mialam i okazalo sie ze ciaza sie nie rozwija...
:(
Dzisiaj mam jakąs taką chandre..

Do góry