reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej ;*

U mnie dziś lepiej w prawdzie katar nie odpuszcza ale @ się powoli kończy więc i humor wraca [emoji6]
Jutro robię ta prolaktyne więc dzisiaj spokój itd.

&&& za wszystkie ;**

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AgaB33 tak się wczoraj najadłam tych śledzi, że gdzieś jakieś dwa ostatnie stanęły na żołądku i męczyły, skutkiem czego tuliłam się z kibelkiem, ale warto było dla tych śledzi się poświęcić :D

My też mamy w planach rozebrać dziś choinkę i wystawić taką gołą za drzwi :realmad: ciekawa jestem czy będzie z tego faktu zadowolona :rolleyes2:

@Funia90 nawet nie wiesz jak się cieszę, że się odezwałaś.
Asieńka pięknie przybiera na wadze :) - zuch dziewczynka :tak:
A Ty jak się czujesz?
Jak teściowa po operacji? Wiadomo co to za paskudztwo było? :crazy:

Dziewczynki ja dziś pospałam, wstałam po 10 a mój M dalej śpi ;) - niech śpi, nie będę go budzić. :)

tak się wczoraj najadłam tych śledzi, że gdzieś jakieś dwa ostatnie stanęły na żołądku i męczyły, skutkiem czego tuliłam się z kibelkiem, ale warto było dla tych śledzi się poświęcić :D
oj,Calinka, Calinka. :-D Jesteś niemożliwa.:-D

@roxie123 to pewnie po tych pysznościach z serem tak Cię podniosło. :)Jak tak, to musisz jeść dużo chrupiącego sera.

@AgaB33 moje gratulacje[emoji5]nie wiedzialam ,ze tez jestes w ciazy[emoji5]z zastrzykami z czasem pojdzie lepiej.
Hmm ja tam wyliczalam moje zajecia hehe ,operacja byla jedna,a na wynik niestety dalej czekamy:/

@ivvonka oj rozumiem Cie z zastrzykami i nie pociesze bo jeszcze sporo przed Toba hehe[emoji4]ale tylko sie cieszyc[emoji5]

@roxie123 mi teraz na mega katar pomogla sol fizjologiczna,moze sprobuj sobie[emoji4]

@Calineczka24 czuje sie dobrze,ale teraz zaczely mnie bolec biodra i miednica ,ze spac nie moge:/
Nie wiadomo,czekamy dalej na wynik i leczenie[emoji17]
Ciesze sie ,ze u Was tez dobrze[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ivvonka już przed Świętami miałam meega pypcia na te śledzie, a jak wiadomo kupne tak nie smakują :p
Mówiłam nawet siostrze mojego M w Święta, że bym zjadła i czy nie wie czasem czy tato nie zrobił przez przypadek :D
Ale mówiła, że chyba nie.
Zbieramy się w drugi dzień Świąt do domu a teściu do mnie, że ma śledzie :errr:
Przez Święta sobie o nich zapomniał :hmm:
Dlatego jadłam wczoraj na zapas jakby następnym razem miał sobie zapomnieć :-D

@Funia90 pochwal się brzuszkiem :)

U Nas dziś króluje rosołek, ale najpierw muszę iść kupić warzywa :laugh2:

Dzień doberek wszystkim ;*

dziewczyny kochane powiedzcie mi czy orientujecie się,czy jak już będę miała wynik z Genesis ciąża 8tyg będzie płeć to czy mogę sie starać o odszkodowanie? Tylko wiąże się to z tym pewnie,ze będę musiała zarejestrować zarodek tak? W poprzedniej ciąży nie dostałam nic z ubezpieczenia,a teraz skoro będzie płeć określona to chyba jest taka możliwość tak? Pytam bo nie chce znać płci i mój P będzie się tym zajmował,tylko muszę go pokierować... :( któraś z was wogole to robiła?

reklama
@Funia90 urlopu nie chce,pomyślałam tylko ze skoro płacimy z P co miesiąc ubezpieczenie to moglibyśmy dostać jakaś sumę,która by wspomogła nad budżet w trakcie leczenia...

Do góry