reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczynki[emoji4]ja na prawde bardzo ale to bardzo Was przepraszam ale jak wiecie u mnie na prawde duzo sie dzieje/dzialo.
Raz ,ze pocztakiem grudnia dlaej chodzilam do pracy,dwa tesciowej wykryli poczatkiem grudnia guza mozgu i miala operacje,trzy moj brat mial podejrzenie chory szpiku(na szczescie w porzadku)
Potem Swieta i bylam chora bardzo plus mega sie urobilam na Swieta bo robilysmy same mega duza Wigilie i Swieta.
Byla tez moja siostra w odwiedzinach z Holandii z corrczka 2 miesieczna i na prawde ciezko mi to wszytsko ogarnac.
O reszcie obowiazkow to nawet nie mowie bo szok[emoji4]

Ale tak z Asia jestesmy spakowane,poprasowane i czekamy[emoji4]
Poltora tyg temu miala na wizycie 2800 takze rosnie zabka .
Mamy 37t3d wiec rodzic mozemy juz ale kiedy to nadejdzie to niewiadomo[emoji4]

@Calineczka24 @Destino alez macie piekne zgrabne brzusie[emoji7]

@Olasec gratuluje[emoji5]zdjecia nie widze ale wierze ,ze jest cudny[emoji5]

@Katarina91 ten wozek z rmf jest okropny ,zolta spcerowka z logo rmf fm haha [emoji23]
Ja przytylam ok 10 kg poki co[emoji4]

Gratuluje wszytskim pieknych bet[emoji8]

Caluje Was wszytskie[emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ehh i mnie dziś dopadła chandra. Wstawać mi się nie chce z łóżka. Śniły mi się w nocy jakieś głupoty związane z ciążą :/ w dodatku wcale mi te bóle nie przechodzą:/ mam wrażenie że zaraz @dostanę :(
@AgaB33 ja zmęczenia nie odczuwam bo sporo w ciągu dnia odpoczywam

@Funia90 faktycznie zawirowanie. A swoją drogą to w sumie cieszy, że masz tyle siły, że możesz być na tak wysokich obrotach. A i Asieńka musi być bardzo silnym, zdrowym dzieciaczkiem. Bierze przykład z mamy. Oj, też bym tak chciała, a tu chuchaj, dmuchaj i nie wzdychaj za mocno mam wrażenie, bo Luteina dołem wyleci;)

@membaris, witam w klubie, też takie sny przerabiam, ale to są tylko sny oparte na naszych lękach, nie żadne prorocze.Brzuch też mnie boli, czasem naprawdę mam wrażenie, że @ idzie, był czas, że jajniki nie dawały mi spokoju. Też się martwię. Jednak staram się te złe myśli odsuwać, biorę wtedy magnez, kładę się na chwilę, modlę (co mnie bardzo wycisza i daje siłę), odwracam uwagę i jakoś mija kolejny dzień.
Masz ładne wyniki bety, masz leki, jesteś pod kontrolą lekarza. Robisz wszystko, co się da. Spokojnie, kochana. Tylko spokojnie.

@ivvonka kochana wiesz nie jestem teraz na biezaco ale masz palmienia?
Ja mialam ogromnego krwiaka do 12 tc lezalam takze kolorowo nie bylo[emoji4]wstawalam tylko na siku.
Ktory tydzien u Was?[emoji4]

@Funia90 ooo to muszę Cię znać od 13, bo mi się kojarzysz ze źródłem energii szybkoodnawialnej.
U mnie 7 tydz. od o.m. Co do plamień, po usg się trafiło odrobinę brudzenia ale lekarz uprzedził, że mogą być takie niewielkie z racji kształtu macicy i umiejscowienia w niej zarodka. Mam dzwonić jeśli się nasilą lub zmienią kolor. W tej chwili jest czysto i nic tam się nie dzieje. A Ty bierzesz zastrzyki? Czy nie brałaś?

@ivvonka ze mnie sie lalo jak z kranu ,krwia.
Tak,tak bo ja wulkan energii jestem i pewnie doszlas pozniej jak juz bylam po akcji kiszenie koldry w najwieksze upaly[emoji14]
Nic sie nie martw bedzie dobrze[emoji5]
Heparyne biore od 26 dc do dzis,juz sie przyzwyczailam choc w taki napiety brzusio ze zrostami gorzej sie wbija[emoji4]ale dasz rade

@membaris w okolicach @brzuch pobolewa, on tak moze bolec nawet do 8tc. A nawet moze wystapic plamienie czy lekkie krwawienie. Trzeba wtedy skonsultowac z lekarzem, ale nie myslec od razu o najgorszym. Trzymam za was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] glowa do gory bo twoj nastroj wplywa na maluszka i dobre zagniezdzanie

@ivvonka po badaniu rzeczywiscie tak sie zdarza, bo rozpulchniona szyjka jest mocno ukrwiona i wrazliwa bardzo.

Jestescie dzielne dziewczyny, a po przejsciach poczatki sa najtrudniejsze. Potem przychodzi radosc. Doczekacie tej chwili [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 no bo się trochę martwiłam ale @Destino mnie uspokoiła mówiąc że zabiefana jesteś. Bardzo dobrze że u Was wszystko w porządku że Asienka twardo suę trzyma mamusi. Niech sobie tam jeszcze posiedzi. Ja też mam zastrzyki i brzuch fioletowy. Ale to autentycznie mi to nie idzie. Dziś po wyjęciu igły krew się wylała. To niedaleko blizny po wyrostku i igla ciężko wchodziła może stąd ta krew. Może i wózek rmf brzydki ale jaki byłby lans ;-) najważniejsze że u teściowej i brata wszystko dobrze. A ten wycinek juz badali? Czemu aż trzy razy operacja? Wyszła juz do domu? U mnie 7t2d

@membaris nie przejmuj się na zapas. Tydzień temu to oba jajniki mnue tak bolały ze nawet przekręcić się z boku na bok nie mogłam. To tam wszystko rośnie i mozesz mieć odczucia zbliżone do tycg na @. Ale ważne że @ ani plamień nie ma więc się nie zamartwiaj.

Ja już rosół prawie gotowy. Choinkę muszę dziś rozebrać

reklama
@Funia90 grunt, że to co najgorsze jest za Tobą a energia przyda się na kupki, pieluszki i inne dzidziusiowe gadżety.;)
Już trochę się ogarnęłam z zastrzykami, chociaż często się zdarza, że jak wyciskam płyn to zamykam oczy, bo widok rosnącej górki nie jest tym, co mnie kręci.

@Destino, dokładnie tak jest. Już się w tym połapałam, ale mimo to, to zawsze widok koloru innego niż niewidoczny nie jest tym, co tygryski lubią najbardziej.

Do góry