reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 no co Ty Ania masa dziewczyn nie ma zadnych objawow ciazy :) i sie ciesza :p ale oczywiscie Cie rozumiem chociaż pamietaj badz dobrej mysli bo po co byc złej! A kiedys cos wizytujesz? Ciesz sie ciesz sie a wycieszysz sobie dzidzie:) nic nie da zamartwianie sie super ze zaszlas od razu niech to bedzie dobry znak:) oszczedzaj sie i staraj nie martwic do wizyty:* oglĄdaj duzo komedii:) @ivvonka taaaak! Kochana jestes:)

reklama
Teraz juz sie nie potrafie tak cieszyc jak przedtem. Bo wtedy sie tak cieszylam i nic z tego nie zostalo, tak bardziej sceptycznie do tego podchodze tym razem..chociaz jakby sie udalo byloby to spelnienie mojego najwiekszego marzenia. Co do wizyty to jak dzwonilam w pt to gin kazal zadzwonic w pon zeby umowic konkretny termin. Mysle ze przyjmie mnie w najblizszym tyg. Chociaz tym razem jakos bardziej jestem przygotowana na wszystko co mi powie... Ostatnim razem taki szok przezylam ze nie pamietam jakim cudem do domu dojechalam.
@Totois30 a Tobie leci juz dzien za dniem kolejny cykl i coraz blizej owu i coraz blizej staranka, ten cykl musi byc Twoj!!!

Musze jakos zluzowac gacie i nie nakrecac sie przed@ bo przecież trudno nie myslec przy starankach ze owu i w ogóle no ja nie wiem jak to zrobic:( ale cykle szybko leca to jest spoko:) 36 dniowe bylyby zdecydowanie dluzsze;) no w sumie masz racje..tez nie bede taka uhahana jak wczesniej ale bede sie cieszyc ze znow zaszlam i ze to idzie w miare sprawnie to na pewno:) jest mnostwo lekow na podtrzymanie ciazy ale po zrobieniu mnostwa badan, ja sie przygotowuje powoli na te walke, Ty mam nadzieje nie bedziesz musiala ale pamietaj ze teraz jest duzo rozwiazan a dobrze ze działacie i sie udaje zachodzić: ) juz niedlugo sie przekonamy ze wszystko bedzie dobrze u Ciebie:)

Dziekuje kochana @Totois30 za slowa wsparcia. Oby sie spelnilo :) ciesze sie ze przynajmniej zachodze, ze z tym nie mam problemow... No zobaczymy jaka ta ciaza bedzie. Najwieksze marzenie na chwile obecną to rozwiazanie jej we wrzesniu :)
Wlasnie fajnie, ze masz krotsze cykle bo masz wiecej szans w ciagu roku na zajscie.. A np 28 dni zleci jak z bata strzelil. I trzeba troszke tez zluzowac, przy seksach myslec o przyjemnosciach, nie myslec o dzidzi a ono wtedy Cie zaskoczy. Twoje malenstwo pewnie czeka na inny termin. Ten ktory sobie samo wybierze zeby zrobic Ci niespodzianke, a nie ten ktory Ty sobie zaplanujesz. Bo ono wie ze niespodzianki sa najlepsze :*

Dziewczynki melduję się :)
Właśnie wróciliśmy z urodzin. Tak się objadłam, że nie mam siły się ruszać :D
Śledzie w zalewie octowej które zrobił teściu dziś były moje :D

@Funia90 odezwij się bo zaczynam się już martwić o Ciebie i Asieńkę :(

@Totois30 pipko jedna Ty ;* jak będą bobosexy co 2 dzień to nie ma bata zebys nie zaszła, tylko nie myśl „robimy dziecko” :* jak ma zaskoczyć to zaskoczy , ja byłam w 13 dc u gin i już mi powiedział ze pęcherzyk zapadnięty, bzyknelam się dzień później i zaszłam co było dla mnie totalnym szokiem.... wiec to jest bardziej skomplikowane niż nam się wszystkim wydaje...a myślenie to na pewno nie służy... moja koleżanka 3 lata staram , zabieg hsg obiecał jej gin ze do 3 ms zajdzie po zabiegu i co ... przyszła już 3 @ i nic ... ona już mówi,ze sex już nawet nie jest dla niej przyjemny... najgorzej się tak zablokować i tylko z takim nastawieniem podchodzić do tematu ;* wiec sprobuj jakoś wyluzować... wiem,ze się łatwo mówi - ale mam nadzieje ze rozumiesz co mam na myśli :)

Rosumie rosumie tez mam taka kolezanke co sie stara trzeci rok i tak mowi i co jest dla mnie totalnym kosmosem, no ale nic postaram sie troche wyluzowac bardziej, tzn 1szy cykl staran fiksowalam od staranek ze juz zaszlam:p, 2gi cykl tylko ostatni tydz przed @ wiec mysle ze trening czyni miszcza i 3ci cykl bedzie bardziej luzacki:) dziekuwa;):* a ciekawe co napisalas ze zaskoczylas juz po owu;) komplikejted ze nie wiem:)

@Totois30 mnie to dziwi tylko czemu ta @ przyszła do Ciebie teraz tak szybko. Fakt że lepiej bo szybciej nowy cykl ale zastanawiające to jest. Ja to myślę że tak całkiem mózgu nie da się wyłączyć tym bardziej że jest się w fazie działań to czeka się na wynik ale można troszkę odciągnąć od tego myśli. Obejrzeć jakiś fajny film, wybrać się gdzieś dalej albo znaleźć sobie jakieś zainteresowanie. Lub po prostu wmówić sobie że wierzysz że co ma być to będzie ;-)

@anja93 no choćby to że się szybciej męczysz jest objawem bo ja też to mam. Wcześniej na 3 piętro sobie bez problemu wchodziłam a teraz mam mega zadyszkę. U mnie jeszcze do tego zgaga i wybuchające cycki ;-) może nawet niektórych objawów nie zauważasz. Nie chce Ci się np. Więcej spać?? Będzie wszystko dobrze. Nie myśl tylko negatywnie a wszystko się uda

@AgaB33 za półtora tyg mam wizyte u gin to sie go wypytam.jakby ta lutka z poprzedniego cyklu jeszcze costam przestawila.co ma byc to bedzie jest dobre.no bo w koncu co ma byc to będzie:):*

reklama
@Totois30 no właśnie i tym torem brniemy. Będzie dobrze. Jesteś fajna dziewczyna i przyjdzie też czas na Ciebie.

@Calineczka24 zazdroszczę podjadania tych śledzi. Ja w zeszłym roku jak zjadłam na śniadanie w wigilię śledzia to wylądowałam w szpitalu z bólem brzucha. W pierwszy dzien świąt miałam wycinany wyrostek. I teraz jak spróbowałam raz śledzia to całą noc nie spałam także to już nie dla mnie.

@ivvonka fajnie że masz już zwolnienie. Ja jeszcze jeżdżę ale trochę daleko bo 33km w jedną stronę. Póki co jeszcze pogoda jest względna ale jak przymrozi to będzie ciężko. Zobaczymy co uda mi się ugadać 12.01

Ostatnia edycja:
Do góry