reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 no jakoś mi cyferki zeżarło. Z telefonu piszę i lubi mnie poprawiać. Dziękuję. A u mnie w porządku. Czasem jakieś zawirowania nerwowe wyskakują, ale ogólnie 7 tydzień jest, jeszcze drugie tyle i zacznę porządnie wierzyć, że naprawdę może się udać. Mogłyby zacząć się jakieś mdłości, zwroty to bym miała jakiś uhm namacalny, przyzwoity dowód, że jest ok.;)
Poczekaj poczekaj, jeszcze będziesz miała dość tych mdłości, zawrotów, zgagi etc. :D
Wspomnisz moje słowa :D

reklama
@Katarina91 najpewniej będzie mały Aleksander.
@Calineczka24 o wagę pewnie dowiem się 9 stycznia bo mam wizytę ale w 31 tc Mały ważył 2kg.
Weźcie mnie nie draznijcie ze swoją waga. U mnie +16 kg!!![emoji21]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ty miałaś przed ciążą taką figurkę, że bez problemu do niej wrocisz, więc nie bój nic ;)
Imię piękne :)
A rodzisz naturalnie czy cc?
Waga młodego super ;)

A co się działo przy porodzie Julki? :szok:
Nic nie wiem :errr:
Rozmawiałaś z lekarzem o cc?
Rodziłam Julke 9 godzin do pełnego rozwarcia i nie wstawiła się w kanał rodny. Musieli podjąć decyzję o cc. Podczas drażnosci jajowodow miałam atak padaczki (podobno bo straciłam przytomność) Przed zabiegiem lyzeczkowania tez tracilam przytomność ale mnie zdążyli ogarnąć. Będę 13 stycznia rozmawiać z lekarzem na temat cc.

Rodziłam Julke 9 godzin do pełnego rozwarcia i nie wstawiła się w kanał rodny. Musieli podjąć decyzję o cc. Podczas drażnosci jajowodow miałam atak padaczki (podobno bo straciłam przytomność) Przed zabiegiem lyzeczkowania tez tracilam przytomność ale mnie zdążyli ogarnąć. Będę 13 stycznia rozmawiać z lekarzem na temat cc.

Łoo matkooo :szok: no to faktycznie :(
Zapewne lekarz się zgodzi. :)

@Calineczka24 mały ważył 3200 w 37t2d [emoji6] w niedziele zaczynamy 38 tydzień [emoji33] jest ułożony główka w dół. Planuje rodzic naturalnie, ale życie pokaże co z tego wyjdzie

@...Margotka9022... to faktycznie miałaś przejścia. A chciałabyś cc z zzo czy pod całkowita narkoza?
Bardzo ładne imię, tez braliśmy je na początku pod uwagę.

Wyprawka skompletowana?
Torba spakowana ? [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 mały ważył 3200 w 37t2d [emoji6] w niedziele zaczynamy 38 tydzień [emoji33] jest ułożony główka w dół. Planuje rodzic naturalnie, ale życie pokaże co z tego wyjdzie

@...Margotka9022... to faktycznie miałaś przejścia. A chciałabyś cc z zzo czy pod całkowita narkoza?
Bardzo ładne imię, tez braliśmy je na początku pod uwagę.

Wyprawka skompletowana?
Torba spakowana ? [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już spakowana jestem od 33 tc ;)
Ciekawe ile młoda będzie ważyła jak pojde we wtorek ;)
Ja też planuję rodzić naturalnie.
Szaleje w brzuszku, że ojeju :D

Pokaż brzusio :)

reklama
Do góry