reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris dokładnie, u mnie wieczorem też się odzywają. W dzień siedzą raczej cicho.
Lekarza słuchaj, ja tylko tak się zastanawiam skąd się biorą takie rozbieżności w zaleceniach. Też leżę, może nie ciągle, ale staram się chociaż pół na pół. Membaris, a może lekarka podejrzewa bliźniaki?

reklama
@membaris dokładnie, u mnie wieczorem też się odzywają. W dzień siedzą raczej cicho.
Lekarza słuchaj, ja tylko tak się zastanawiam skąd się biorą takie rozbieżności w zaleceniach. Też leżę, może nie ciągle, ale staram się chociaż pół na pół. Membaris, a może lekarka podejrzewa bliźniaki?
no co ty @ivvonka nie strasz :D u mnie w rodzinie nie było bliźniaków. A może nie łykać tego rutinoscorbinu ? :/ @AgaB33 magnez+B6 łykam 1 tabletka zawiera: magnez 56,25mg (15%)*, witamina B6 1,4mg (100%).

A ja mam dziś zupełne rozbicie... Chyba za dużo ostatnio wszystkiego... osłabiona jestem i fizycznie i psychicznie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@membaris kochana a na co no-spe łykasz w takich ilościach?

@roxie123 dobry Aniołku nasz, nie zamartwiaj się na zapas ;* pamiętaj kochanie,ze zbudowane zwycięstwo nie jedna porażkę ma w fundamentach ;*

@membaris a który to tydzień? To chyba normalne bo tam Ci się wszystko rozciąga ;* ja jadłam no-spe jak już na prawdę była to ostateczność i to polowe tabletki (niestety nawet to nie pomogło). Byłam kiedyś na konferencji,ze no-spa obniża napięcie mięśniowe u dzieci - mam u siebie kilka na SI właśnie z taka diagnoza (a w wywiadzie mamy na no-spach). Oczywiście jeśli tak lekarz radzi i na prawdę są silne bóle to może faktycznie jest konieczność ;* kciukaski trzymam kochana!

@membaris, mi naprotechnolog powiedziała kiedyś, bo brałam kiedyś rutinoscirbin profilaktycznie (zimą), że w ciąży to on ani nie ma pozytywnego ani negatywnego wpływu. Jeśli bierzesz preparat dla przyszłych mam to tam już jest kompleks witamin potrzebnych takiej drobince i mamie drobinki.

@membaris to lez sobie co na byc to będzie, zazwyczaj jest tak bo się wszystko rozciąga dla dzidzi :*
@olaa90 eh ;**
...jeśli kariotypy wyjdą ok to odetchne a na razie pod napięciem bo jakby co to zalamka . Naczytalam się o kariotypach i niby mówią 50 na 50 ale wcale tak nie jest to tylko statystyka w realu ciężko o utrzymanie nie mówiąc o zdrowej ciąży...no i zależy jaki kariotyp . Eh oby to nie bylo to resztę wszystko zniose

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry dziewczyny :) u mnie 3dc, krwawienie dosyc spore wiec luzik, standard po zabiegu. We wtorek wizyta w przychodni po poronieniach i zobaczymy jaki maja na mnie plan :) prosze o pozytywne wibracje :D niech mnie zaskoczy pozytywnie sluzba zdrowia :D wiem.ze pewnie marne me marzenia ale nadzieja umiera ostatnia twk ze oby do wtorku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry