reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris dokładnie, u mnie wieczorem też się odzywają. W dzień siedzą raczej cicho.
Lekarza słuchaj, ja tylko tak się zastanawiam skąd się biorą takie rozbieżności w zaleceniach. Też leżę, może nie ciągle, ale staram się chociaż pół na pół. Membaris, a może lekarka podejrzewa bliźniaki?

reklama
@membaris dokładnie, u mnie wieczorem też się odzywają. W dzień siedzą raczej cicho.
Lekarza słuchaj, ja tylko tak się zastanawiam skąd się biorą takie rozbieżności w zaleceniach. Też leżę, może nie ciągle, ale staram się chociaż pół na pół. Membaris, a może lekarka podejrzewa bliźniaki?
no co ty @ivvonka nie strasz :D u mnie w rodzinie nie było bliźniaków. A może nie łykać tego rutinoscorbinu ? :/ @AgaB33 magnez+B6 łykam 1 tabletka zawiera: magnez 56,25mg (15%)*, witamina B6 1,4mg (100%).

A ja mam dziś zupełne rozbicie... Chyba za dużo ostatnio wszystkiego... osłabiona jestem i fizycznie i psychicznie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@membaris kochana a na co no-spe łykasz w takich ilościach?

@roxie123 dobry Aniołku nasz, nie zamartwiaj się na zapas ;* pamiętaj kochanie,ze zbudowane zwycięstwo nie jedna porażkę ma w fundamentach ;*

@membaris a który to tydzień? To chyba normalne bo tam Ci się wszystko rozciąga ;* ja jadłam no-spe jak już na prawdę była to ostateczność i to polowe tabletki (niestety nawet to nie pomogło). Byłam kiedyś na konferencji,ze no-spa obniża napięcie mięśniowe u dzieci - mam u siebie kilka na SI właśnie z taka diagnoza (a w wywiadzie mamy na no-spach). Oczywiście jeśli tak lekarz radzi i na prawdę są silne bóle to może faktycznie jest konieczność ;* kciukaski trzymam kochana!

@membaris, mi naprotechnolog powiedziała kiedyś, bo brałam kiedyś rutinoscirbin profilaktycznie (zimą), że w ciąży to on ani nie ma pozytywnego ani negatywnego wpływu. Jeśli bierzesz preparat dla przyszłych mam to tam już jest kompleks witamin potrzebnych takiej drobince i mamie drobinki.

@membaris to lez sobie co na byc to będzie, zazwyczaj jest tak bo się wszystko rozciąga dla dzidzi :*
@olaa90 eh ;**
...jeśli kariotypy wyjdą ok to odetchne a na razie pod napięciem bo jakby co to zalamka . Naczytalam się o kariotypach i niby mówią 50 na 50 ale wcale tak nie jest to tylko statystyka w realu ciężko o utrzymanie nie mówiąc o zdrowej ciąży...no i zależy jaki kariotyp . Eh oby to nie bylo to resztę wszystko zniose

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry dziewczyny :) u mnie 3dc, krwawienie dosyc spore wiec luzik, standard po zabiegu. We wtorek wizyta w przychodni po poronieniach i zobaczymy jaki maja na mnie plan :) prosze o pozytywne wibracje :D niech mnie zaskoczy pozytywnie sluzba zdrowia :D wiem.ze pewnie marne me marzenia ale nadzieja umiera ostatnia twk ze oby do wtorku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry