reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Paulinax lekarz powiedzial po pierwszej miesiaczce ze moge, natomiast mysle sie jeszcze troszke wstrzymac. We wtorek mam wizyte w klinice, bede wiedziala jakie badania mi zleca, dopytam ile to wszystko moze zajac i zobaczymy. W tej chwili was tylko podczytuje :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :) :* U mnie też lekarz mówił, że po 1 miesiączce :)

reklama
Dziewczyny super wyniki bety :) trzymam cały czas za Was kciuki i czekam na pierwsze zdjęcia kropeczek :)

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@ivvonka a jak u Ciebie??

Ja dziś przytulałam muszlę z pół nocy. No coś mi siadło na podrobach chyba. Nie wyspana że hoho. Wydaje mi się że ta beta jest ok. Przyrost jest mega fajny. Już nie będę robić czekam na usg do przyszłego piątku.

@Destino @Calineczka24 piękne brzucholki ;-) buziaki dla Was. A nie wiecie czy u @Funia90 wszystko ok??

@Totois30 no i małpisson się rozkręca czy jak?

@roki_1991 kiedy na te krzywe idziesz?

@membaris bardzo ładnie Ci ta beta rośnie. Superancko

@Paulinax przykro mi,że tu trafiłaś. Ciąża obumarła? Ile masz lat,jeśli można wiedzieć?
Idź do dobrego ginekologa i może doradzi Ci jakieś wspomagacze na tą torbiel,żeby się wchłonęła. Trzymam kciuki. A póki co,rozgość się tutaj. :) Mi to forum bardzo pomaga zachować pozytywne myślenie.
Edit: już doczytałam jaki był powód :( ten sam co u mnie...
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny piękne bety! Czas uzbroić się w pozytywne myślenie i cierpliwość, wyśpijcie się na zapas ;)

Ja czuję swoją owulację idealnie, nigdy nawet nie myślałam o testach owulacyjnych. Monitoringi cyklu utwierdzaly mnie w moich odczuciach.

Mój M. zrobił po naszej stracie badanie nasienia, po raz drugi. Ponownie morfologia wyszła 2% :( zmienił tryb życia, wdrożyliśmy witaminy,a mimo to nie podniosło się. Wyczytalam,że zarówno jest trudniej zajść w ciążę (co by potwierdzilo nasze długie starania) jak i mogą wystąpić ciąże trudne do utrzymania, co też w sumie się potwierdziło. Zmartwiłam się ogromnie :( chyba wybierzemy się do specjalisty i może czas realnie pomyśleć o inseminacji...

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@kropkikreski4 trzeba by m zrobil posiewy czy nie ma jakichs bakterii, a takze czy nie ma zylakow. Poza tym jesli w przeciagu ostatnich 3mcy byl przeziebiony, chory lub mial goraczke, al o bral jakies ostre leki, to tez moze wplywac na nasienie. Oprocz witamin polecam swiezo wyciskane soki. Tez pomagaja. Moj m mial zakaz jazdy na rowerze, przeggrzewania moszny, a wiec noszenia obcislych spodni i majtek. Nie wolno chodzic do sauny brac goracych kapieli i takie tam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 no pewnie że beta dobra, nie masz się czym martwić. Oby to przytulanie do muszli sie nie powtarzało
@kropkikreski4 podziwiam że czujesz u siebie owulke ja niestety musiałam korzystać z testów, choć nie narzekam bo sprawdziły się idealnie u mnie:)
@ivvonka jak tam u ciebie :)

reklama
@Paulinax a ja nie doczytalam jaki byl powod:(tzn serduszko przestalo bic ale mowili cos wiecej? ja tez poprosze o info o Tobie:) Twoj wiek, jak dlugo sie staracie, masz jakies probleny ze zdrowiem? Planujesz badanka?bedzie dobrze:):*
@AgaB33 tak małpa normalna wredota.ale przyszla 3 dni wczesniej wiec zawsze do przodu;) ale nie wiem jak sie wyluzowac:( nie fiksuje ale za duzo o tym mysle:( nie mam cisnienia ale codziennie mysle:(

Ostatnia edycja:
Do góry