reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24, @Katarina91 myślałam o Was ostatnio. Praktycznie nie udzielam się tutaj już, brak czasu niestety.
Pozdrawiam serdecznie z końcówki 33 tc.
1515181433-fcc018a2d4392610-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino piękny brzuszek :) Taki cudaczek :)

@AgaB33 u @Funia90 mam nadzieję, że wszystko ok, nie odzywa się ostatnio.. :(

Dziewczyny zła jestem na mojego ginekologa, chyba mu pocisnę jak do Niego pójdę.
Poszłam dziś do swojego lekarza rodzinnego po skierowanie na badania i tak z głupoty pokazałam jej moje wyniki co ostatnio robiłam, żeby zrobiła w nie wgląd. Lekarka mi mówi, że mam fosforany liczne w moczu i że to nie dobrze i powiedziała mi żebym kupiła fitolizynę, żeby to wypłukać ( czytałam, że kobietom w ciąży się nie zaleca, ale lekarka mi powiedziała, że jest to bezpieczne w ciąży i mogę to brać ) A jak pokazałam mojemu ginekologowi wyniki badań to stwierdził, że jest wszystko super :szok: No przecież jak do niego zajdę we wtorek to mnie pozna od tej drugiej strony. :mad:

EDIT:
@...Margotka9022... Ależ jesteś piękna ! :) Ciąża Ci służy ! :)
Jak się czujesz?

Mistrzynie bety: fantastyczne przyrosty. Gratuluję.
Melduję się i ja, ale bez bety. Na razie chcę poczekać. Mnie teraz bardziej uspokaja widok czystej wkładki higienicznej. Zarodek jest, ciałko żółte też. Leki są. Zwolnienie z pracy jest. Oszczędny tryb życia włączony. Seksu nie ma. Więcej już nic wymyślę.:)

@Calineczka24 @Destino @...Margotka9022... śliczne brzuszki. Gratuluję:)

@kari21 powtórzę jeszcze raz: miło Cię czytać i widzieć tak radośnie odmienioną. Bardzo miło.:)

@Olasec, to już taki duży? Wow! A niedawno taki okruszeczek okruszkowy był.:)

Ostatnia edycja:
Dzieki @ivvonka :) milo sie do was wraca, mam nadzieje ze ten rok bedzie dla mnie szczesliwszy od poprzedniego :) wszystkim nam tego zycze.
@Destino dziekuje [emoji5] [emoji5] to jedno z moich ulubionych zdjec z fb.

Piekne macie brzuszki kobietki!

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mistrzynie bety: fantastyczne przyrosty. Gratuluję.
Melduję się i ja, ale bez bety. Na razie chcę poczekać. Mnie teraz bardziej uspokaja widok czystej wkładki higienicznej. Zarodek jest, ciałko żółte też. Leki są. Zwolnienie z pracy jest. Oszczędny tryb życia włączony. Seksu nie ma. Więcej już nic wymyślę.:)

@calineczka @Destino @...Margotka9022... śliczne brzuszki. Gratuluję:)

@kari21 powtórzę jeszcze raz: miło Cię czytać i widzieć tak radośnie odmienioną. Bardzo miło.:)

@Olasec, to już taki duży? Wow! A niedawno taki okruszeczek okruszkowy był.:)

Kochana musisz wpisywać cały mój nick @Calineczka24 bo oznaczyłaś kogoś innego :p
Tobie gratuluję z całego serca :* który tydzień u Ciebie? Jak sie czujesz?

@...Margotka9022... to dobrze, że nic poważnego Wam nie dolega, cieszę się :)
Ile dzidzia waży? ;)

@Calineczka24 czuje sie w sumie cały czas dobrze, tylko ciężkawo juz trochę [emoji6] we wtorek miałam usg i mały ważył 3200 [emoji6] a Twoja Julka ile wazy?
@...Margotka9022... cudnie wyglądasz, ciąża Ci służy [emoji6] Wybraliście juz imię?

Ile przytylyscie dziewczyny? U mnie 9 kg na plusie, pewnie do tych 10 dobijemy [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 no jakoś mi cyferki zeżarło. Z telefonu piszę i lubi mnie poprawiać. Dziękuję. A u mnie w porządku. Czasem jakieś zawirowania nerwowe wyskakują, ale ogólnie 7 tydzień jest, jeszcze drugie tyle i zacznę porządnie wierzyć, że naprawdę może się udać. Mogłyby zacząć się jakieś mdłości, zwroty to bym miała jakiś uhm namacalny, przyzwoity dowód, że jest ok.;)

reklama
@Calineczka24 czuje sie w sumie cały czas dobrze, tylko ciężkawo juz trochę [emoji6] we wtorek miałam usg i mały ważył 3200 [emoji6] a Twoja Julka ile wazy?
@...Margotka9022... cudnie wyglądasz, ciąża Ci służy [emoji6] Wybraliście juz imię?

Ile przytylyscie dziewczyny? U mnie 9 kg na plusie, pewnie do tych 10 dobijemy [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Który tydzień u Ciebie? ;)
Mi Julka w 34tc ważyła 2286 :) we wtorek mam wizytę to się dowiem ile teraz wazy ;)
Mi też już ciężkawo, ale nie narzekam ;)
Ja nie przytyłam w ciąży :D

Do góry