reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej.
Melduję się niewyspana. To wszystko przez biust. W nocy to chyba jakieś zakwasy w cyckach miałam tak rwały... że normalnie jakbym na nich biegała.

@Calineczka24 oj, wprosiłabym się, wprosiła...Miłego kucharzenia.
U nas dzisiaj ciąg dalszy tematyki nocnej, piersi drobiowe, na szybko. ☺

reklama
@ivvonka uroki ciąży :) ja też wczoraj się omęczyłam bo brzuch i bolał i kuł :/ na szczęście nic poza tym się nie działo. Oczywiście dzwoniłam wczoraj do lekarza żeby powiedzieć jaka beta wyszła i od razu zwiększyła mi dawkę magnezu i nospy. Teraz mam brac 3x2 magnezu i do wizyty 3x2 nospy, 3x1 duphaston, wit d x1 femibion x1 i jeszcze łykam rutinoscorbin a co :D. A pytanie czy jeszcze powinnam dodatkowo łykać kwas foliowy? Zapomniałam zapytać lakarza, podpowiedzcie mi :)
Dziewczyny wczoraj fajnie było Was poczytać :) ciekawe czy my zafasolkowane będziemy się chwalić brzuszkami za parę miesięcy :)

@...Margotka9022... Jak rodziłam swoje drugie, to lekarka zapytała mnie czy chcę rodzić sn czy cc, gdyż miałam pierwsze cc, to ona nie może mi odmówić. Więc życzę Ci byś trafiła na normalnego lekarza.

A poza tym gratuluję pięknych bet!

@Calineczka24 Jak ty to zrobiłaś, że nic nie przytyłaś?

@membaris ale aż takie rwanie? ☺ Jak bierzesz femibion to tam już masz kwas foliowy.
Zastanawiam jak to jest z Nospą. Mi tu lekarz wykreśla zupełnie. Tobie zwiększają. Eh, nie dojdziesz panie, nie dojdziesz.

@...Margotka9022... Jak rodziłam swoje drugie, to lekarka zapytała mnie czy chcę rodzić sn czy cc, gdyż miałam pierwsze cc, to ona nie może mi odmówić. Więc życzę Ci byś trafiła na normalnego lekarza.

A poza tym gratuluję pięknych bet!

@Calineczka24 Jak ty to zrobiłaś, że nic nie przytyłaś?

Moja córka chyba stwierdziła, że weźmie to wszystko na siebie, żeby mama gruba nie była :D

A co tam u Ciebie?

@ivvonka poczekaj jak sutki zaczną boleć, piec. Wtedy stwierdzisz, że te zakwasy cycków wcale nie były takie złe :D

Chyba się lubujesz w tych piersiach :D

My popołudniu jedziemy na urodziny do brata M :)

A Wy jakie macie dziewczynki plany?

@membaris w femibion masz już kwas foliowy. Ja biorę póki co prenatal uno więc tam jest spora dawka kwasu. Co jakis czas biorę jeszcze b complex to tam też jest ale to w pakiecie ;-) a magnezu to ile Ci wychodzi w tej Twojej dawce.

@ivvonka wczoraj chciałaś mdłości to masz w ramach tego wybuch cycków. U mnie pierwszy dzien 7 tyg a cycki mi sie w biustonoszu nie mieszczą. Normalnie mam miseczkę K także nie wiem co ja będę nosić. W pierwszej ciąży zaczynałam od miski E a skończyłam na staniku z Angli dla murzynek bo w Polsce nie mogłam już takiego dostać.

@membaris ale aż takie rwanie? ☺ Jak bierzesz femibion to tam już masz kwas foliowy.
Zastanawiam jak to jest z Nospą. Mi tu lekarz wykreśla zupełnie. Tobie zwiększają. Eh, nie dojdziesz panie, nie dojdziesz.
No niestety im bliżej wieczora tym gorzej było :/ ale dziś już jest lepiej. @ivvonka nie wiem jak to z tą nospą na razie nie mam innego wyjścia jak zawierzyć swojemu lekarzowi do 18 stycznia na razie będę brała. No i kazała jak najwięcej leżeć :/ także jestem uziemiona.
@Calineczka24 coś o bolących sutkach wiem od tygodnia nie dają spokoju, a to pikuś w porównaniu z tym jak bolą po porodzie

reklama
Do góry