reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
@Katarina91 witaj kochana :* jak się czujesz? Wszystko dobrze u Was?
My jeszcze się kulamy - termin na 29.01 także młoda ma jeszcze czas
Nie wiem co u @Funia90 bo się nie odzywa. teraz mają sporo na głowie, więc trzeba zrozumieć.
Być może łapniesz się na żółtą spacerówkę z RMF-u
My jeszcze się kulamy - termin na 29.01 także młoda ma jeszcze czas
Nie wiem co u @Funia90 bo się nie odzywa. teraz mają sporo na głowie, więc trzeba zrozumieć.
Być może łapniesz się na żółtą spacerówkę z RMF-u
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Paulinax przykro mi
U mnie 2dc, miesiaczka po zabiegu przyszla w 29 dniu cyklu wiec o prawie tydzien wczesniej, cudnie by bylo gdyby mi sie cykle skrocily choc pewnie z czasem wroca do normy.
Milego dnia dziewczyny
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 2dc, miesiaczka po zabiegu przyszla w 29 dniu cyklu wiec o prawie tydzien wczesniej, cudnie by bylo gdyby mi sie cykle skrocily choc pewnie z czasem wroca do normy.
Milego dnia dziewczyny
membaris
@Paulinax przykro mi z powodu Twojej straty. Co do torbieli faktycznie wchłaniają się ale są tez przypadki że zostają i rosną wtedy się je usuwa. U mojej bratowej niestety urosły dosyć spore i trzeba było się nimi zająć. Najlepiej znajdz dobrego lekarza i to skonsultuj. Pocieszę Cię że ja mam mięśniaczka na jajniku, z tego co wiem na razie nie trzeba go ruszać.Hej,
Odświeżam temat .
2 dni w szpitalu temu przeszłam zabieg łyżeczkowania .
Niestety dodatkowo martwię się, iż na wypisie doczytałam, że mam torbiel ciałka żółtego wielkości 35mm.
Kurcze ani razu lekarz prowadzący mi o tym nie wspomniał, a na 2 usg robionym w szpitalu też nie mówił nic lekarz, że wszystko ok.
Jak ok skoro mam torbiel na jajniku?
Czy to będzie przeszkoda w zajściu w kolejną ciąże?
co robić??:
Paulinax
Kiedy kolejne staranka?Paulinax przykro mi
Milego dnia dziewczyny
Calineczka24
Paulinax
Pięknie
Szerze? bardzo Ci zazdroszczę
@Calineczka24 cudowny [emoji7][emoji7][emoji7] brzuszkiem to moge sie godzinami zachwycac. Kochana, to ty tez niedlugo sie rozpakowujesz. Piekny [emoji179][emoji178][emoji179]
@kari21 ladny avatarek
My wygladamy tak. Brzuch z wypieta dupka malego. To chyba ostatnie fotki brzuchola
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@kari21 ladny avatarek
My wygladamy tak. Brzuch z wypieta dupka malego. To chyba ostatnie fotki brzuchola
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Paulinax lekarz powiedzial po pierwszej miesiaczce ze moge, natomiast mysle sie jeszcze troszke wstrzymac. We wtorek mam wizyte w klinice, bede wiedziala jakie badania mi zleca, dopytam ile to wszystko moze zajac i zobaczymy. W tej chwili was tylko podczytuje