reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Katarina91 witaj kochana :* jak się czujesz? Wszystko dobrze u Was?
My jeszcze się kulamy :D - termin na 29.01 także młoda ma jeszcze czas :)
Nie wiem co u @Funia90 bo się nie odzywa. :( teraz mają sporo na głowie, więc trzeba zrozumieć.
Być może łapniesz się na żółtą spacerówkę z RMF-u :D

Paulinax przykro mi :(

U mnie 2dc, miesiaczka po zabiegu przyszla w 29 dniu cyklu wiec o prawie tydzien wczesniej, cudnie by bylo gdyby mi sie cykle skrocily choc pewnie z czasem wroca do normy.

Milego dnia dziewczyny :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
Odświeżam temat .
2 dni w szpitalu temu przeszłam zabieg łyżeczkowania .
Niestety dodatkowo martwię się, iż na wypisie doczytałam, że mam torbiel ciałka żółtego wielkości 35mm.
Kurcze ani razu lekarz prowadzący mi o tym nie wspomniał, a na 2 usg robionym w szpitalu też nie mówił nic lekarz, że wszystko ok.
Jak ok skoro mam torbiel na jajniku?
Czy to będzie przeszkoda w zajściu w kolejną ciąże?
co robić??:
@Paulinax przykro mi z powodu Twojej straty. Co do torbieli faktycznie wchłaniają się ale są tez przypadki że zostają i rosną wtedy się je usuwa. U mojej bratowej niestety urosły dosyć spore i trzeba było się nimi zająć. Najlepiej znajdz dobrego lekarza i to skonsultuj. Pocieszę Cię że ja mam mięśniaczka na jajniku, z tego co wiem na razie nie trzeba go ruszać.

Paulinax przykro mi :(

U mnie 2dc, miesiaczka po zabiegu przyszla w 29 dniu cyklu wiec o prawie tydzien wczesniej, cudnie by bylo gdyby mi sie cykle skrocily choc pewnie z czasem wroca do normy.

Milego dnia dziewczyny :)

Kiedy kolejne staranka?:)

@Destino wrzucam zdjęcia :)
20180105_150859.jpg
20180105_150821.jpg

Załączniki

• 20180105_150859.jpg
    20180105_150859.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 108
  • 20180105_150821.jpg
    20180105_150821.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 96
@Calineczka24 cudowny [emoji7][emoji7][emoji7] brzuszkiem to moge sie godzinami zachwycac. Kochana, to ty tez niedlugo sie rozpakowujesz. Piekny [emoji179][emoji178][emoji179]

@kari21 ladny avatarek

My wygladamy tak. Brzuch z wypieta dupka malego. To chyba ostatnie fotki brzuchola
IMG_20180102_212413.jpg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20180102_212413.jpg
    IMG_20180102_212413.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 460
reklama
Paulinax lekarz powiedzial po pierwszej miesiaczce ze moge, natomiast mysle sie jeszcze troszke wstrzymac. We wtorek mam wizyte w klinice, bede wiedziala jakie badania mi zleca, dopytam ile to wszystko moze zajac i zobaczymy. W tej chwili was tylko podczytuje :)

Do góry