reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

tak ostatnią @ miałam 1 grudnia :) na pewno przyrosło jestem tego pewna :) ja też czekam ale pewnie będą dopiero po 14. sygnały? wiesz co czuję czasami kłucie nisko w brzuchu i mam boląco swędzące sutki. Ale chyba na objawy to jeszcze jest czas także nie ma co się martwić. @anja93 nie panikuj dobrze będzie zobaczysz :) jak będziesz miała wyniki to daj koniecznie znać :)

reklama
@membaris jak zaszłam w ciążę z synkiem to om miałam właśnie 1 grudnia. Synek urodził się 7 września dokładnie w terminie:)

Czekam właśnie na badania prenatalne połówkowe i mam mega stresa.

Ostatnia edycja:
@membaris wlasnie wracam z labka. Tylko druga bete robilam w innym zeby wynik miec na dzis a nie na poniedzialek, w kazdym razie moja beta dzisiaj to 3947,07 a dwa dni temu (tyle ze w innm labie) bylo 1458. Przyroslo o wiecej niz 100%.

Jest to normalne?? Dzisiaj mam 38dc czyli wedlug moich obliczen 5tc2dn.. Troche sie martwie ze taki przyrost ale pocieszam sie tym ze to inne laboratorium..

@Olasec o widzisz może ta data tez mi przyniesie szczęście :)
@anja93 oszalałaś dziewczyno czym się martwisz? Przyrost bardzo dobry :) któraś dziewczyna poleciła ten kalkulator bety :) ( przepraszam że nie pamiętam kto ) wpisz sobie wyniki i zobaczysz że masz wszystko w normie :)

@Katarina91 witamy po przerwie ;) fajnie ze juz na swoim i że ciąża już na finiszu. Już niedługo będziesz tulic swojego królewicza ;) dziewczyny coś ostatnio pisały, że RMF będzie rozdawał wózki dzieciom urodzonym 15.01 :p

Przydałby sie bo wózka jeszcze nie mamy [emoji33] teraz tyle wydatków remontowo-wyprawkowych, ze wózek odłożyliśmy w czasie. W styczniu i tak raczej nie wyjdę z małym na spacer, ale moze sie załapie na wózek od RMF FM [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Totois30 szkoda, że @ przyszła :( ale następna już może nie przyjdziemy - my zostałyśmy przerzucone na następny miesiąc, bo w ciągu jednego nie może być aż tyle pozytywów :) Całe szczęście po miesiączce już blisko do owulacji :D

@gosia100 tak jest bejbe teraz my walczymy ale martwie sie ze wtedy zaskoczylam od razu a teraz trzeci cykl staran nie fiksuje bardzo nie chce koniecznie zajsc i takie tam ale duzo o tym mysle musze jakos wyluzowac i przerzucic na cos myśli ale nie wiem zupelnie jak..
@anja93 przyrost bajka:)

Hej,
Odświeżam temat .
2 dni w szpitalu temu przeszłam zabieg łyżeczkowania .
Niestety dodatkowo martwię się, iż na wypisie doczytałam, że mam torbiel ciałka żółtego wielkości 35mm.
Kurcze ani razu lekarz prowadzący mi o tym nie wspomniał, a na 2 usg robionym w szpitalu też nie mówił nic lekarz, że wszystko ok.
Jak ok skoro mam torbiel na jajniku?
Czy to będzie przeszkoda w zajściu w kolejną ciąże?
co robić??:

reklama
@Paulinax w szpitalu nie sa tacy troskliwi lekarze czasem olewaja.polecam znalezc dobrego gina ale torbiele czestonsie wchlaniaja po paru cyklach albo szybciej ale trzeba monitorowac:* 1sza strata?

Do góry