reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziekuje troszke mnie uspokoilyscie. Nie byloby przyrostu- zle, zbyt duzy przyrost- tez sie martwie. Ale mieszcze sie w normie pocieszam sie tez tym, ze to inne laboratorium. Teraz czekam na Twoja bete @membaris ! :*
Zastanawialam sie czy w ogole podskoczy o te 66% a tu grubo ponad 100%, Ty mnie @gosia100 nie strasz blizniakami heh ale tak serio to najwazniejsze zeby miec chociaz jedno ale zdrowe.moj maz mi caly czas kiedys mowil tzn smial sie ze jak bedziemy sie starac to od razu z grubej rury na blizniaki :cool2::cool2: dzwonilam do gin, kazal zadzwonic w poniedzialek to umowimy konkretny termin. Moze jeszcze w przyszlym tyg, bo ostatnim razem jak sie umawialam na wizyte oczywiscie prywatnie to przyjal mnie jeszcze tego samego dnia.

Tez slyszalam ze rmf fm rozdaje wozki na 25-lecie radia i kazde dziecko urodzone 15 stycznia sie zalapie :-D

@Totois30 to mowisz ze rozkrecila sie ta malpa?? Ehh ale pomysl i Ty i @gosia100 kolejny cykl jest Wasz ! :* wierze w to gleboko!

@Paulinax tez slyszalam ze torbiele sie wchlaniaja. Takze glowka do gory :)

reklama
@Totois30 ja chyba też muszę trochę zluzować bo nic dobrego z tego nie będzie. Niby się nie nastawiam, ale zawsze cień nadziei jest. Ja znowu nigdy nie zaszłam w pierwszym cyklu w ciążę. Zresztą nasze organizmy będą wiedziały kiedy przyjąć nową ciążę :) a tej nie pozwolą nam już stracić. Kolejna musi być szczęśliwa :) ale wierzę, że się uda - nasze forumowe koleżanki są przykładem :)

@Katarina91 hej ;* czekam az pochwalisz się bobaskiem , już niebawem :) szczęśliwego rozwiązania ;*
@anja93 beta super :)
@Paulinax zazwyczaj jest tak , że torbiele się wchłaniają , aczkolwiek ja brałam na to duphaston 7dni żeby się ewakuowała , bo jak się pojawia torbiel na jajniku to zazwyczaj jest cykl bezowulacyjny

@Paulinax a wiesz co moglo byc przyczyna?? Czy nie bylo serduszka? Trzymaj sie, za chwile wyjdzie slonce a dzidzia poprostu zmienila termin przyjscia na swiat :)

reklama
@Paulinax przykro mi, niestety kazda z nas tutaj doswiqdczyla podobnych sytuacji wiec nikt nie zrozumie Cie bardziej niz my :) najgorsze juz za toba teraz bedzie juz tylko lepiej

Do góry