A nie dali Ci nic na wyrownanie cykli? Na wywolanie owulacji?Ja niestety po obliczeniach niczego nie zdziałam, zdaję się na los, tak jak było teraz.. cykle nieregularne i ciężko cokolwiek obliczyć.. ostatnią miesiączke miałam 27.08, a po wizycie w listopadzie był dopiero 2-3tydz ciąży.. Może przy następnej będzie łatwiej cokolwiek obliczyć
reklama
Funia90
Fanka BB :)
@roki_1991 widzisz dobrze ,ze poszlas[emoji4]tez stawiam na @,cykle po poronieniach sie potrafia konkretnie rozregulowac
@zosiak witaj w klubie [emoji4]tez przypalilam do zelazka wczoraj przescieradlo malej.
Generalnie caly dom na mojej glowie a M nie widzi w tym problemu i sie klocicmy:/
@anja93 zycze Ci spelnienia marzen[emoji8]
@paulabraczo12 witaj bardzo mi przykro[emoji17]to bardzo smutne ,ze tak wiele kobiet przez to przechodzi.
Zostan z nami[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@zosiak witaj w klubie [emoji4]tez przypalilam do zelazka wczoraj przescieradlo malej.
Generalnie caly dom na mojej glowie a M nie widzi w tym problemu i sie klocicmy:/
@anja93 zycze Ci spelnienia marzen[emoji8]
@paulabraczo12 witaj bardzo mi przykro[emoji17]to bardzo smutne ,ze tak wiele kobiet przez to przechodzi.
Zostan z nami[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
paulabraczo12
Aktywna w BB
Nie, tylko antybiotyk dostałam po wyjściu ze szpitalaA nie dali Ci nic na wyrownanie cykli? Na wywolanie owulacji?
To znaczy wydaje mi sie, ze przt tak nieregularnych cyklach Twoj ginekolog powinien zaproponowac Ci badania i poszukac rozwiazania... jesli masz takie nieregularne cykle to pewnie masz rozregulowane hormony. Nikt nie pytal Cie w szpitalu o dlugosc cykli? Po prostu dali Ci anrybiotyk i tyle??Nie, tylko antybiotyk dostałam po wyjściu ze szpitala
Kochana zanim zaczniesz starania, pedz do ginekologa i rob badania.
paulabraczo12
Aktywna w BB
Nie nikt o to nie pytał, wiem, zrobię wszystko co potrzebne, ale jeszcze nie teraz, nie mam ja to siłTo znaczy wydaje mi sie, ze przt tak nieregularnych cyklach Twoj ginekolog powinien zaproponowac Ci badania i poszukac rozwiazania... jesli masz takie nieregularne cykle to pewnie masz rozregulowane hormony. Nikt nie pytal Cie w szpitalu o dlugosc cykli? Po prostu dali Ci anrybiotyk i tyle??
Kochana zanim zaczniesz starania, pedz do ginekologa i rob badania.
Spokojnie. Dojdz to siebie, a potem pedem do ginekologa. Skad jestes? Moze polecimy Ci jakiegos dobrego.Nie nikt o to nie pytał, wiem, zrobię wszystko co potrzebne, ale jeszcze nie teraz, nie mam ja to sił
muza_ton
Byłam dziś u mojego emeryta z tymi mutacjami. Zgodnie z oczekiwaniami nie ma o niczym pojęcia. Na środę umowilam sie prywatnie z polecanym w okolicy ginem. Zobaczymy co on powie. Jak nie to zostaje mi wycieczka w daleki kraj. Łódź, Częstochowa a jak się wkurze to pojadę do Sosnowca do mojego gin z lat młodzieńczych
reklama
muza_ton
@roki_1991 może to być konieczne. I szczerze jak mam szukać i chodziC do niesprawdzonego lekarza to może warto będzie raz na miesiąc się przejechać. To jest lekarz który ma własną klinikę i cały czas się kształci. No ale zobaczymy co ten miejscowy mi powie.
@Aggs Ty chyba jesteś taka kobitka z jajami :-) bardzo fajnie się czyta Twoje wypowiedzi.
A @hona się zaszyla całkiem. Nie wie ktoś czy u niej wszystko dobrze?
@Aggs Ty chyba jesteś taka kobitka z jajami :-) bardzo fajnie się czyta Twoje wypowiedzi.
A @hona się zaszyla całkiem. Nie wie ktoś czy u niej wszystko dobrze?