reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja niestety po obliczeniach niczego nie zdziałam, zdaję się na los, tak jak było teraz.. cykle nieregularne i ciężko cokolwiek obliczyć.. ostatnią miesiączke miałam 27.08, a po wizycie w listopadzie był dopiero 2-3tydz ciąży.. Może przy następnej będzie łatwiej cokolwiek obliczyć :)
A nie dali Ci nic na wyrownanie cykli? Na wywolanie owulacji?

reklama
@roki_1991 widzisz dobrze ,ze poszlas[emoji4]tez stawiam na @,cykle po poronieniach sie potrafia konkretnie rozregulowac

@zosiak witaj w klubie [emoji4]tez przypalilam do zelazka wczoraj przescieradlo malej.
Generalnie caly dom na mojej glowie a M nie widzi w tym problemu i sie klocicmy:/

@anja93 zycze Ci spelnienia marzen[emoji8]

@paulabraczo12 witaj bardzo mi przykro[emoji17]to bardzo smutne ,ze tak wiele kobiet przez to przechodzi.
Zostan z nami[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie, tylko antybiotyk dostałam po wyjściu ze szpitala
To znaczy wydaje mi sie, ze przt tak nieregularnych cyklach Twoj ginekolog powinien zaproponowac Ci badania i poszukac rozwiazania... jesli masz takie nieregularne cykle to pewnie masz rozregulowane hormony. Nikt nie pytal Cie w szpitalu o dlugosc cykli? Po prostu dali Ci anrybiotyk i tyle??
Kochana zanim zaczniesz starania, pedz do ginekologa i rob badania.

To znaczy wydaje mi sie, ze przt tak nieregularnych cyklach Twoj ginekolog powinien zaproponowac Ci badania i poszukac rozwiazania... jesli masz takie nieregularne cykle to pewnie masz rozregulowane hormony. Nikt nie pytal Cie w szpitalu o dlugosc cykli? Po prostu dali Ci anrybiotyk i tyle??
Kochana zanim zaczniesz starania, pedz do ginekologa i rob badania.
Nie nikt o to nie pytał, wiem, zrobię wszystko co potrzebne, ale jeszcze nie teraz, nie mam ja to sił

@Aggs też sobie tak tłumaczę, że natura wie lepiej i że tak musiało być.. ale liczę, że kolejna ciąża będzie szczęśliwa :) tylko zastanawia mnie jak długo będę musiała się starać ...

Byłam dziś u mojego emeryta z tymi mutacjami. Zgodnie z oczekiwaniami nie ma o niczym pojęcia. Na środę umowilam sie prywatnie z polecanym w okolicy ginem. Zobaczymy co on powie. Jak nie to zostaje mi wycieczka w daleki kraj. Łódź, Częstochowa a jak się wkurze to pojadę do Sosnowca do mojego gin z lat młodzieńczych

reklama
@roki_1991 może to być konieczne. I szczerze jak mam szukać i chodziC do niesprawdzonego lekarza to może warto będzie raz na miesiąc się przejechać. To jest lekarz który ma własną klinikę i cały czas się kształci. No ale zobaczymy co ten miejscowy mi powie.

@Aggs Ty chyba jesteś taka kobitka z jajami :-) bardzo fajnie się czyta Twoje wypowiedzi.

A @hona się zaszyla całkiem. Nie wie ktoś czy u niej wszystko dobrze?

Do góry