reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Badania hist pat to standard po zabiegu. Z reguły i tak nic nie wnoszą, bo nie mówią o przyczynie. Jedyne co to ewentualnie mogą wykryć zaśniad jeśli był przyczyną. Ale generalnie to chyba rzadko coś dają

Dziewczynki, mam pytanie odnośnie wymazów. Bo Chlamydia pneumoniae mam w klasie IgM i IgG w labie, Mykoplazma pneumoniae tak samo, natomiast Ureaplasma urealyticum mam metodą PCR, jakościowo. I to jest to badanie które mam zrobić? Bo nie widze żeby mieli badanie w IgG i IgM.... Czy wy też tak miałyście i to jest to??

Hej dziewczynki
Przepraszam na moja nieobecnosc. Pewnie bylyscie ciekawe, wiec tak,test pozytywny ....................... bedzie musial jeszcze poczekac,jezeli wogole sie doczeka, malpa przyszla w sobote. Weekend mialam z serii "na wariackich papierach", sprzatanie, malowanie, mlody plakal na uszy itd.Nawet nie mialam czasu,zeby sobie w kaciku pochlipac, jak to pisalam wczesniej. Moze to i dobrze, bo co to pomoze? Nic.
Lece Was doczytac, chociaz nie wiem czy dam rade, bo tworzycie w zastraszajacym tempie.
Pozdrawiam

Jestem z Leszna koło Poznania :)
Ooo to pewnie znasz Gostyń :) moje rodzinne miasto w którym będę na święta :)

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@hona nie przejmuj sie. Nie w tym cyklu to w kolejnym. I nie waz mi sie tu mowic, a nawet myslec, ze moze wcale sie test nie doczekac. Doczeka sie doczeka. I dwie krechy pokaze.

reklama
@roki_1991 te badania co piszesz w klasie igg igm to takie bakterie, ktore odpowiadaja za choroby drog oddechowych, a jesli chcesz zrobic badania w kierunku ginekologicznym, to musza to byc wymazy pobrane przez gina. Moj niedouczony gin tez kazal mi zrobic z krwi, ale kobieta w diagnostyce powiedziala, ze z krwi nie wykryje, jesli bakteria jest w pochwie, czy w szyjce. Ja robilam zwykly wymaz i wyszedl mi paciorkowiec, a chlamydia, ueroplazma, mykoplazma ujemna.
@AgaB33 dzięki za namiary. O Radwanie slyszalam, bylam nawet w jego klinice na wszystkich prenatalnych w pierwszej ciazy i raz na wizycie, ale u innego gina, gdy staralam sie zajsc w ciążę i moje zdanie takie, ze oni nastawieni sa na techniki rozrodu wspomaganego, bo z tego jest kasa, ale moze cos sie zmienilo. Minelo kilka lat. Coz pomyśle jeszcze, ale sama nie wiem, czy będę kogos szukac, albo zdam sie na los.
Niedlugo rocznica od poronienia, a ja nawet w ciazy nie jestem, a moj synek mialby juz pol roczku. :(

Do góry