reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 może to być konieczne. I szczerze jak mam szukać i chodziC do niesprawdzonego lekarza to może warto będzie raz na miesiąc się przejechać. To jest lekarz który ma własną klinikę i cały czas się kształci. No ale zobaczymy co ten miejscowy mi powie.

@Aggs Ty chyba jesteś taka kobitka z jajami :-) bardzo fajnie się czyta Twoje wypowiedzi.

A @hona się zaszyla całkiem. Nie wie ktoś czy u niej wszystko dobrze?
@hona sie na nas wypiela :p
Aga daj znac co Ci lekarz powie, bo ja jeszcze nie bylam u lekarza i jak sie zdecyduje dalej starac, to tez poszukam kogos w Łodzi.
@Funia90 masz ty sie z tym swoim M. A wez nim potrzasnij porządnie.:D

@Frezja_1 z mojego wywiadu to lekarz Kaczmarczyk a drugi prof Radwan z kliniki Gameta. Tych mi mój emeryt polecił dziś z naciskiem na Radwana. Zobaczę co jeszcze ten w środę powie bo bliżej a jak sie nie nada to pojadę dalej. Będę pisać

reklama
Do góry