anja93
Fanka BB :)
@paulabraczo12 jak tak czytam co piszesz. Jak Ci teraz smutno i zle to tak jakbym widziala siebie ponad 2 miesiace temu... Tez nienawidzilam tego swiata, analizowalam wszystko co moglam zrobic zle, nawet wypisywalam na kartce rzeczy ktore zrobilam ktore mogly przyczynic sie do poronienia np ppdniesienie 10 kg cukru czy moze zbyt dlugie przebywanie na sloncu, no roznosci. Obwinialam siebie, pytalan czemu ja skoro ja tak ogromnje tego chcialam. Termin mialam na 3 maja. Wyobrazalam sobie moj pierwszy dzien mamy, ogladalam spioszki w sklepach rozczulalam sie na ich widok..teraz taka pustka. I tez placze, zdarza mi sie, zwlqszcza ze jeszcze wczoraj mowilam do meza ze nie tak wyobrazalam sobie zblizajace sie swieta, a najchetniej przespalabym tersz ten okres.
Ale jak widac mozna sie podniesc nawet ivz takiego dola, ja w sumie caly czas mysle o moim dziecku Aniolku ale mimo wszystko trzeba wziac sie w garsc. Masz dla kogo zyc, Ty ja i wszystkie tutaj dziewczyny. Widzisz jak wiele jest tutaj dziewczyn ktore sa teraz w szczesliwej ciazy? Ty tez bedziesz daj sobie troche czasu i Nowy Rok- nowa biala karta.
Ale jak widac mozna sie podniesc nawet ivz takiego dola, ja w sumie caly czas mysle o moim dziecku Aniolku ale mimo wszystko trzeba wziac sie w garsc. Masz dla kogo zyc, Ty ja i wszystkie tutaj dziewczyny. Widzisz jak wiele jest tutaj dziewczyn ktore sa teraz w szczesliwej ciazy? Ty tez bedziesz daj sobie troche czasu i Nowy Rok- nowa biala karta.