reklama
Bedzie lepiej i to szybciej, niz myslisz. Nie poddawaj sie po prostu i skup sie sobie, na tym, zeby doprawadzic swoj organizm do najlepszego mozliwego stanu, zeby byl gotowy na kolejna ciaze. Bedzie dobrze. Tulam mocnoRoki nie chcę rozmawiać z psychologiem.. wiem, że z czasem będzie lepiej, trzeba tylko czekać, tylko, że czas tak strasznie się dłuży.. a ja odliczałam dni do porodu
paulabraczo12
Aktywna w BB
Aggs staram się jakoś trzymać, choć łatwo nie jest, ale wierzę, że każda krzywda zostanie wynagrodzona.. trzeba tylko czekać.. dziękuję za wsparcie Wam wszystkim :*
olaa90
Fanka BB :)
@roki_1991 wlasnie do mnie zadzwonili, ze da się zrobić badanie... masakra... aż mnie brzuch rozbolał...
Bedzie dobrze. My Cie doskonale tutaj rozumiemy, bo kazda z nas ma podobne doswiadczenia. A co do tej rozmowy z psychologiem, to moze pomoc. Nie chodzi o to, zebys ot tak nagle znow byla szczesliwa, nikt tez nie bedzie pouczal Cie i mowic, co masz robic. Chodzi tylko o to, zebys nie szukala winy w sobie, bo to co sie stalo nie jest wina ani Twoja, ani niczyja. I na pewno nie jest to boska kara ani zadna karma.Aggs staram się jakoś trzymać, choć łatwo nie jest, ale wierzę, że każda krzywda zostanie wynagrodzona.. trzeba tylko czekać.. dziękuję za wsparcie Wam wszystkim :*
Zazwyczaj jest tak, ze widzimy, ze innym przytrafaja sie rozne zeczy np choroba, poronienie, wypadek... ale myslimy, ze takie rzeczy nas nie dotycza. A tu trach... my tez jestesmy tylko ludzmi i wszystko moze sie zdarzyc. Chodzi o to, zeby w razie takiej sytuacji poradzic sobie z bolem i stresem. Musisz zrobic to po swojemu. A ze dasz rade, to wiem na pewno.
Ostatnia edycja:
olaa90
Fanka BB :)
@roki_1991 ale powiem ci ze się martwię co tam wyjdzie... ale cóz... już i tak gorzej być nie może;/ (oby!) nie znam się kompletnie na tych bloczkach wiec niestety nie pomogę...
reklama
paulabraczo12
Aktywna w BB
Aggs pomyśle o tym, narazie ledwo chodzę i nie mam siły żeby cokolwiek załatwiać.. czas goi rany i tego będę się trzymać